YuuOtosaka
Hectopat
Daha fazla
Selam dostlar başlıkta belirttiğim gibi 200 TL'ye yazılım kitap seti dizeceğiz. İstediğim türler:
2 C#
7 C++
6 Java
1 Python
4 Algoritma
5 Html, Css, Js
3 Siber güvenlik
Hepsini istemiyorum sadece olabildiği kadar olsun. Zaten öncelikleri sayı olarak belirttim (1 en çok olarak başlıyor). Python hariç hepsinde sıfırım. Yani kitaplar sıfırdan öğretici olursa harika olur. Bazı düşündüğüm kitaplar var onları alta link olarak ekleyeceğim. Şimdiden teşekkürler. ( Bütçe çok az esneyebilir)( Ayrıca kitapları ortalama 30-40 TL olarak belirledim fiyatından anlaşılacağı üzere üst düzey kitaplar değil)
www.dr.com.tr
www.dr.com.tr
2 C#
7 C++
6 Java
1 Python
4 Algoritma
5 Html, Css, Js
3 Siber güvenlik
Hepsini istemiyorum sadece olabildiği kadar olsun. Zaten öncelikleri sayı olarak belirttim (1 en çok olarak başlıyor). Python hariç hepsinde sıfırım. Yani kitaplar sıfırdan öğretici olursa harika olur. Bazı düşündüğüm kitaplar var onları alta link olarak ekleyeceğim. Şimdiden teşekkürler. ( Bütçe çok az esneyebilir)( Ayrıca kitapları ortalama 30-40 TL olarak belirledim fiyatından anlaşılacağı üzere üst düzey kitaplar değil)
Yeni Başlayanlar için HTML5 CSS3 & Javascript
Bir Fahrettin Erdinç eseri olan Yeni Başlayanlar için HTML5 CSS3 & Javascript en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!
Python Sıfırdan Uzmanlığa Programlama
Bir Atıl Samancıoğlu eseri olan Python Sıfırdan Uzmanlığa Programlama en cazip fiyat ile D&R'de. Keşfetmek için hemen tıklayınız!