Arkadaşlar selam herkese. YouTube'da içerik oluşturacağım bunun için bir mikrofon gerekli bana. Bütçem 200 liraya kadar. Kamera olayıyla falan işim yok. Sadece sesimi temiz iyi kaydedecek işime yarayacak bir mikrofon arııyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
En ucuz Lastvoice BM800 Youtuber Mikrofon fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lastvoice BM800 Youtuber Mikrofon özelliklerini incele, 436,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Lastvoice teknolojisi ile üretilen bu ürünümüzün, diğer benzeri bm800'lerden farkı; ''Lastvoice'' markasına ait olmasıdır. Lastvoice markasının güvenesi altında 2 yıl garantilidir.
@hadwiger@iambmys9 Aynı modeli düşünüyordum ancak powersız iyi performans vermediğini söyleyenler çok. Powerlı da 400-500 TL'ye geliyor. Power kullanılmadığı zaman mikrofonun kalitesi söylendiği kadar kötü mü?
@hadwiger@iambmys9 Aynı modeli düşünüyordum ancak powersız iyi performans vermediğini söyleyenler çok. Powerlı da 400-500 TL'ye geliyor. Power kullanılmadığı zaman mikrofonun kalitesi söylendiği kadar kötü mü?