Gördüğüme göre yazdığınız kulaklık 200TL bütçeyi aşıyor. Ayrıca bu fiyata çok fazla sayıda 7.1 surround kulaklıklar mevcutBu bütçede 7.1 aramak çok mantıklı olmaz. MH320 modeline bakmanızı tavsiye ederim.
Neden gamepower medusa kulaklığını değilde bunu almalıyım. Araştırmama göre 7.1 surround olarak en çok önerilen kulaklıklardan biri gamepower medusa
Peki yazdığım fiyata en iyi ses kasabileceğim, dediğiniz gibi stereo kulaklık olarak hangisidir ?Bu fiyata 7.1 bulursunuz ama bir anlam ifade etmez. Çünkü DTS'nin falan 7.1'lerini kullanmıyorlar diye biliyorum. Sadece kağıt üstünde 7.1 bile diyebilirim. Önerim stereo kulaklık bakmanız olur.
Seçim tabiki senin fps oyuncusu arkadaşlarım düşük bütçe de bunu kullanıyor dün gece yazını görünce ona sormuştum örneğin bende hpyrex cloud kulaklık var sterio bir kulaklık test ettirdigim de ses kalitesi çok iyi fakat 7.1 olmadığı için sesin nereden geldiğini anlamadı o yüzden önermiştim seçim senin sonuçta bu bütçede fazla seçenek yok işini hangisi görüyor ise onu al iyi forumlar.Gördüğüme göre yazdığınız kulaklık 200TL bütçeyi aşıyor. Ayrıca bu fiyata çok fazla sayıda 7.1 surround kulaklıklar mevcut
Neden gamepower medusa kulaklığını değilde bunu almalıyım. Araştırmama göre 7.1 surround olarak en çok önerilen kulaklıklardan biri gamepower medusa
Gamepower Medusa alırsan çok pişmanlık yaşarsın uzun süredir Gamepower Medusa kulaklığını kullanıyordum bu kadar kalitesiz bir kulaklık olamaz kulak ağrısı, kulak terletme ve ileride ses seviyesi sorunu yaşayabilirsin aldığım zamanlar CSGO'da volume 0.1'de çok rahat ses alabiliyorken 5-6 ay sonrasında 0.5'de zar zor duyuyordum. Çerçevesi çok aşırı dandik çin malı zaten anında kırıldı.Neden gamepower medusa kulaklığını değilde bunu almalıyım. Araştırmama göre 7.1 surround olarak en çok önerilen kulaklıklardan biri gamepower medusa
Gördüğüme göre yazdığınız kulaklık 200TL bütçeyi aşıyor. Ayrıca bu fiyata çok fazla sayıda 7.1 surround kulaklıklar mevcut
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.