Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2018 #1 200 TL'lik akıllı saat önerileriniz. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Haziran 2018
m.b.d45 Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 157 3 Haziran 2018 #2 Yosemite Sam dedi: 200 TL'lik akıllı saat önerileriniz. Genişletmek için tıkla... Fiyatı biraz aşıyor ama bunu almaya çalışın. Xiaomi Amazfit Bip Bluetooth Nabız GPS Akıllı Saat - Global Fiyatı
Yosemite Sam dedi: 200 TL'lik akıllı saat önerileriniz. Genişletmek için tıkla... Fiyatı biraz aşıyor ama bunu almaya çalışın. Xiaomi Amazfit Bip Bluetooth Nabız GPS Akıllı Saat - Global Fiyatı
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2018 #3 m.b.d45 dedi: Fiyatı biraz aşıyor ama bunu almaya çalışın. Xiaomi Amazfit Bip Bluetooth Nabız GPS Akıllı Saat - Global Fiyatı Genişletmek için tıkla... Xiaomi değilde sadece akıllı saat üretim yapan markalardan vardı ama şimdi bulamıyorum çok güzeldi bildiğiniz varmı bunuda inceliyicem
m.b.d45 dedi: Fiyatı biraz aşıyor ama bunu almaya çalışın. Xiaomi Amazfit Bip Bluetooth Nabız GPS Akıllı Saat - Global Fiyatı Genişletmek için tıkla... Xiaomi değilde sadece akıllı saat üretim yapan markalardan vardı ama şimdi bulamıyorum çok güzeldi bildiğiniz varmı bunuda inceliyicem
m.b.d45 Hectopat Katılım 29 Ocak 2018 Mesajlar 157 3 Haziran 2018 #4 Yosemite Sam dedi: Xiaomi değilde sadece akıllı saat üretim yapan markalardan vardı ama şimdi bulamıyorum çok güzeldi bildiğiniz varmı bunuda inceliyicem Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama fiyatına göre en iyi ürünlerden bir tanesi sadece saat üretmesi ürünün güzel olacağı anlamaına da gelmez.
Yosemite Sam dedi: Xiaomi değilde sadece akıllı saat üretim yapan markalardan vardı ama şimdi bulamıyorum çok güzeldi bildiğiniz varmı bunuda inceliyicem Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ama fiyatına göre en iyi ürünlerden bir tanesi sadece saat üretmesi ürünün güzel olacağı anlamaına da gelmez.
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 3 Haziran 2018 #5 Gearbest TR: K88H Bluetooth Kalp Atışı İzleyici Akıllı Saat 1 Yıldır sorunsuz kullanıyorum, gayet hoş bir saat.
Gearbest TR: K88H Bluetooth Kalp Atışı İzleyici Akıllı Saat 1 Yıldır sorunsuz kullanıyorum, gayet hoş bir saat.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2018 #6 inPijamas dedi: Gearbest TR: K88H Bluetooth Kalp Atışı İzleyici Akıllı Saat 1 Yıldır sorunsuz kullanıyorum, gayet hoş bir saat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler inceliyeceğim. m.b.d45 dedi: Bilmiyorum ama fiyatına göre en iyi ürünlerden bir tanesi sadece saat üretmesi ürünün güzel olacağı anlamaına da gelmez. Genişletmek için tıkla... Ben iyi anlamında demedim görmüştüm bi tane marka sadece saat üreten ürünleri güzeldi adı aklıma gelmedi
inPijamas dedi: Gearbest TR: K88H Bluetooth Kalp Atışı İzleyici Akıllı Saat 1 Yıldır sorunsuz kullanıyorum, gayet hoş bir saat. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler inceliyeceğim. m.b.d45 dedi: Bilmiyorum ama fiyatına göre en iyi ürünlerden bir tanesi sadece saat üretmesi ürünün güzel olacağı anlamaına da gelmez. Genişletmek için tıkla... Ben iyi anlamında demedim görmüştüm bi tane marka sadece saat üreten ürünleri güzeldi adı aklıma gelmedi
compaq Hectopat Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 10 14 Haziran 2018 #7 Yosemite Sam dedi: Xiaomi değilde sadece akıllı saat üretim yapan markalardan vardı ama şimdi bulamıyorum çok güzeldi bildiğiniz varmı bunuda inceliyicem Genişletmek için tıkla... CASE4U olabilir mi bahsettiğiniz marka? Bütçeniz civarında zaten fiyatları da
Yosemite Sam dedi: Xiaomi değilde sadece akıllı saat üretim yapan markalardan vardı ama şimdi bulamıyorum çok güzeldi bildiğiniz varmı bunuda inceliyicem Genişletmek için tıkla... CASE4U olabilir mi bahsettiğiniz marka? Bütçeniz civarında zaten fiyatları da
okyay Kilopat Katılım 8 Şubat 2015 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2018 #8 inPijamas dedi: Gearbest TR: K88H Bluetooth Kalp Atışı İzleyici Akıllı Saat 1 Yıldır sorunsuz kullanıyorum, gayet hoş bir saat. Genişletmek için tıkla... ben de bu saati inceliyorum .benim için 3 önemli özellik ,kalp sensörü,suya dayanıklılık ve en önemlisi sesli konuşmadaki performans.ne dersiniz ?
inPijamas dedi: Gearbest TR: K88H Bluetooth Kalp Atışı İzleyici Akıllı Saat 1 Yıldır sorunsuz kullanıyorum, gayet hoş bir saat. Genişletmek için tıkla... ben de bu saati inceliyorum .benim için 3 önemli özellik ,kalp sensörü,suya dayanıklılık ve en önemlisi sesli konuşmadaki performans.ne dersiniz ?
inPijamas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mayıs 2018 Mesajlar 3.247 Makaleler 6 Çözümler 8 Yer Tir ná Lia 13 Kasım 2018 #9 Konuşmalarda bir sorun yaşamadım, araba kullanırken gayet rahat oluyor. Su dayanıklılığı sadece elimi yıkarken su geldiği için bir şey diyemeyeceğim. Sensör çalışıyor ama doğruluğu tartışılır, aynı anda nabız ölçer tarzı bir şeyle ölçmek lazım.
Konuşmalarda bir sorun yaşamadım, araba kullanırken gayet rahat oluyor. Su dayanıklılığı sadece elimi yıkarken su geldiği için bir şey diyemeyeceğim. Sensör çalışıyor ama doğruluğu tartışılır, aynı anda nabız ölçer tarzı bir şeyle ölçmek lazım.