200 TL'ye Anakart Önerisi

brod12

Kilopat
Anakartım arızalanması sonucunda yeni bir anakart alacağım eski anakartım bu :

VATAN COMPUTER - MSI - H61M-P31/W8 Intel H61(B3) Soket 1155 DDR3 1333MHz SATA 2.0 USB 2.0 DVI Anakart - Anakart

Sata 3.0 olsun ve 200 TL geçmesin istiyorum. Bir de tam bilmiyorum ama bu ethernet çıkışının markası modeli filan ya da video incelemelerde gigabayt ethernet filan diyorlar ama bi farkı var mı bilmiyorum. Zaten öyle çok çıkışa filan ihtiyacım yok 4 bellek slotu 4 tane de sata çıkışı olsun yeter ve 1-2 tanede usb 3.0. Anakart M-ATX (Micro ATX) . Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendimde kullandığım süper hızlı gerçekten sağlam güncel bir anakart linki veriyorum.
VATAN COMPUTER - ASUS - Z77-A Intel Z77 Soket 1155 DDR3 2400MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 DVI&VGA Anakart - Anakart
Arkadaşım ben 200 TL limiti koymuştum. Hem zaten benim işlemci fiyatıyla aynı önerdiğin anakart ama yinede teşekkürler.

- - - Güncellendi - - -

Teşekkürler. Önerdiğin anakartı almayı düşünüyorum başka önerisi veya yorumu olan var mı?

- - - Güncellendi - - -

Son olarak video incelemelerde gigabyte ethernet filan duyuyorumda bunun özelliği nedir yada bir farkı var mı?

Haklısın 200 TL'yi görmemişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…