200 TL'ye Anakart Ve RAM Önerisi

• Konuyu başlatan pompom3535
  • Başlangıç Tarihi
P

pompom3535

Ziyaretçi
Ben anakart ve RAM almak istiyorum. Nedeni şimdi ekran kartı alacağım ama DDR3 ekran kartıları. Benim anakart ise DDR2. Intel pentium Dual CPU E2200 2.20 Ghz Socket 775 core 2 anakartım hakkında bilgi verir msiniz? Ya da hangi anakartı almam hakkında yardımcı olur musunuz? Bütçem 200 TL. Anakartımın ismi :G31TM-P21

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi anakarta göre ekran kartı almıcam mı? Neye göre alıcam? Bi de RAM'i neye göre alıcam?

Bi de ben Power Color ATI HD 5670 aldım, kasaya taktım. Uyumlu ama DDR3 ekran kartı, benim anakart ise DDR2, nasıl yapıcam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cezanın bitmesini beklemeden (bu akşam bitiyor) ikinci hesap açıyorsun ve yine kuralları ihlal ediyorsun. Sevili Kubilay, kurallarımız burada ve uyması kolay:

Internet Forum Kuralları

Şimdi anakarta göre ekran kartı almıcam mı? Neye göre alıcam? Bi de RAM'i neye göre alıcam?
Bi de ben Power Color ATI HD 5670 aldım, kasaya taktım. Uyumlu ama DDR3 ekran kartı, benim anakart ise DDR2, nasıl yapıcam?

Bak son son_goku soruna cevap verdi. Verilen cevapları okumuyor musun? Ekran kartı RAM'i ile anakart RAM'i arasında bir ilişki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…