atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar son zamanlarda annemle aram bayağı kötü, aramızı düzeltmek için hediye almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Bütçe 200 TL.
Arkadaşlar son zamanlarda annemle aram bayağı kötü, aramızı düzeltmek için hediye almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Bütçe 200 TL.
Crilion Centipat Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Çiçek alın bence bir de üzerine bir not
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 Crilion dedi: Çiçek alın bence bir de üzerine bir not Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam güzel fikir.
Crilion dedi: Çiçek alın bence bir de üzerine bir not Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam güzel fikir.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 6 Eylül 2024 #4 atogrimers dedi: Arkadaşlar son zamanlarda annemle aram bayağı kötü, aramızı düzeltmek için hediye almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Bütçe 200 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam bence en anneye verilecek en iyi hediye sevgidir.Gidin annenize içten bir şekilde sarılın.
atogrimers dedi: Arkadaşlar son zamanlarda annemle aram bayağı kötü, aramızı düzeltmek için hediye almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Bütçe 200 TL. Genişletmek için tıkla... Hocam bence en anneye verilecek en iyi hediye sevgidir.Gidin annenize içten bir şekilde sarılın.
B Belediyebaşkanı Centipat Katılım 4 Haziran 2024 Mesajlar 292 Çözümler 1 6 Eylül 2024 #5 atogrimers dedi: Arkadaşlar son zamanlarda annemle aram bayağı kötü, aramızı düzeltmek için hediye almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Bütçe 200 TL. Genişletmek için tıkla... Ekler, pasta vb.
atogrimers dedi: Arkadaşlar son zamanlarda annemle aram bayağı kötü, aramızı düzeltmek için hediye almayı düşünüyorum ne önerirsiniz? Bütçe 200 TL. Genişletmek için tıkla... Ekler, pasta vb.