M MajerS10 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 134 6 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, işim gereği telefonla çok fazla görüşüyorum. Yoğunluktan dolayı Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. 100 TL ile 200 TL arası Bluetooth kulaklık önerir misiniz?
Merhaba arkadaşlar, işim gereği telefonla çok fazla görüşüyorum. Yoğunluktan dolayı Bluetooth kulaklık almayı düşünüyorum. 100 TL ile 200 TL arası Bluetooth kulaklık önerir misiniz?
Finner Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 189 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #2 Kulak üstü mü tercih edeceksiniz? Yoksa kulak içi mi?
Türk Cenk Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 339 Çözümler 1 Yer Türkiye, Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #3 Oyun için T15 gunluk kullanım GT1 Plus.
M MajerS10 Hectopat Katılım 6 Nisan 2018 Mesajlar 134 6 Şubat 2021 #4 Türk Cenk dedi: Oyun için T15 gunluk kullanım GT1 Plus. Genişletmek için tıkla... Açıklamada belirtiğim gibi işlerim yoğun olduğu için sürekli telefonla görüşüyorum. GT1 plus iyi midir. Finner dedi: Kulak üstü mü tercih edeceksiniz? Yoksa kulak içi mi? Genişletmek için tıkla... Çok yoğun görüşmeler yapıyorum sizce hangisi daha rahat olur önereceğiniz model var mı
Türk Cenk dedi: Oyun için T15 gunluk kullanım GT1 Plus. Genişletmek için tıkla... Açıklamada belirtiğim gibi işlerim yoğun olduğu için sürekli telefonla görüşüyorum. GT1 plus iyi midir. Finner dedi: Kulak üstü mü tercih edeceksiniz? Yoksa kulak içi mi? Genişletmek için tıkla... Çok yoğun görüşmeler yapıyorum sizce hangisi daha rahat olur önereceğiniz model var mı
Finner Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 189 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #5 MajerS10 dedi: Açıklamada belirtiğim gibi işlerim yoğun olduğu için sürekli telefonla görüşüyorum. GT1 plus iyi midir. Çok yoğun görüşmeler yapıyorum sizce hangisi daha rahat olur önereceğiniz model var mı Genişletmek için tıkla... Kulak içi kullanmanız sizin için daha ergonomik olacaktır. Yukardaki dostun da söylediği gibi GT1 Plus tercih edebilirsiniz. Başka aklımda henüz yok.
MajerS10 dedi: Açıklamada belirtiğim gibi işlerim yoğun olduğu için sürekli telefonla görüşüyorum. GT1 plus iyi midir. Çok yoğun görüşmeler yapıyorum sizce hangisi daha rahat olur önereceğiniz model var mı Genişletmek için tıkla... Kulak içi kullanmanız sizin için daha ergonomik olacaktır. Yukardaki dostun da söylediği gibi GT1 Plus tercih edebilirsiniz. Başka aklımda henüz yok.
Türk Cenk Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 339 Çözümler 1 Yer Türkiye, Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2021 #6 MajerS10 dedi: Açıklamada belirtiğim gibi işlerim yoğun olduğu için sürekli telefonla görüşüyorum. GT1 Plus iyi midir? Çok yoğun görüşmeler yapıyorum sizce hangisi daha rahat olur önereceğiniz model var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum PC de de memlunum. Türk Cenk dedi: Ben kullanıyorum PC de de memlunum. Genişletmek için tıkla... Miki iyi.
MajerS10 dedi: Açıklamada belirtiğim gibi işlerim yoğun olduğu için sürekli telefonla görüşüyorum. GT1 Plus iyi midir? Çok yoğun görüşmeler yapıyorum sizce hangisi daha rahat olur önereceğiniz model var mı? Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum PC de de memlunum. Türk Cenk dedi: Ben kullanıyorum PC de de memlunum. Genişletmek için tıkla... Miki iyi.