200 TL'ye Bluetooth kulaklık olur mu?

KaplanLUCKY

Decapat
Daha fazla  
Sahte ya da orijinal fark etmez 200 TL'ye olur mu? Olursa ömrü ne kadardır? Varsa önerilerinizi bekliyorum.

200 TL ya kaliteli bir şeyler alamazsın paranj biraz daha biriktir yeni bir bütçeyle karar ver.

Son düzenleyen: Moderatör:
8-9 ay önce 200 lira gibi bir fiyata Haylou T15 almıştım. Şarj ömrü bayağı iyiydi, o zamanlar kötü Bluetooth kulaklığın fiyatı 60-100 lira aralığındaydı. Şimdi bir fiyatlarına baktım, Haylou T15 400 lira civarlarında geziyor. O zamanın kötü kulaklığı da 200 lira civarına yaklaşmıştır. Tahminen 1-2 sene götürür, şarj ömrü konusuna gelecek olursak da üründen ürüne göre değişkenlik gösterir de şarj ömrü de uzun olmaz pek o fiyat aralığında.

Ortalama bir Bluetooth kulaklık için 300 TL'yi gözden çıkarmak gerekiyor diye düşünüyorum. Sonradan şarj ömrü vs gibi etkenlerin sorun olmaması adına bütçenize 100-150 lira daha ekleyin derim. Sonradan eklemediğiniz için pişman olabilirsiniz belki. Bunları da göz önünde bulundurmanın gerektiğini düşünüyorum.

300 tl nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…