200 TL'ye Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Trust Nika'yı tercih ederdim çünkü şarj kapasitesi daha fazla ama hangisi daha kaliteli ses verir denemeden bilemeyiz maalesef. Kulaklık baya bi şans işi oluyor bundan dolayı.
Peki hocam gece gece çok yardımınız dokundu bana teşekkür ederim iyi geceler

T17’de ANC yok hocam. Kesin bilgi.

Mikrofonda gürültü engelleme teknolojisi falan oluyor, çevre sesleri az veriyor, belki o yazılmıştır.

T17’de ANC yok hocam. Kesin bilgi.

Mikrofonda gürültü engelleme teknolojisi falan oluyor, çevre sesleri az veriyor, belki o yazılmıştır.
Peki hocam siz olsanız 1.sayfada tavsiye edilen trust nikayı mı yoksa qcy t17 mi alırsınız?

Peki hocam siz olsanız 1.sayfada tavsiye edilen trust nikayı mı yoksa qcy t17 mi alırsınız?
Ben olsam QCY alırdım ama Trust hakkında bilgim olduğundan değil. T17’nin incelemelerini izledim ve okudum, fiyatına göre çok tavsiye edildiği için.

Enes Özen’i izlemişsiniz. Ekstra şu incelemeyi bırakayım, birçok soru işareti gider.

Peki hocam teşekkürler.

Hocam ekstra bir şey sormak istiyorum sizce bu kulaklık alınır mı anc de varmış.
Trust Nika'yı tercih ederdim çünkü şarj kapasitesi daha fazla ama hangisi daha kaliteli ses verir denemeden bilemeyiz maalesef. Kulaklık bayağı bir şans işi oluyor bundan dolayı.

Hocam bir şey daha sormak istiyorum sizce bu kulaklık alınır mı anc var QCY T17 ile eş değer olabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam bir şey daha sormak istiyorum sizce bu kulaklık alınır mı anc var QCY T17 ile eş değer olabilir mi?
Gerçekten kullanmadan bilemem bunu ama yorumları genel olarak olumlu. Ancak bir sorun çıkarsa satıcının ürünün arkasında durmadığını 1 yıldızlı yorumlara bakarak anlayabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…