200 TL'ye Bluetooth kulaklık ve alıcı önerisi

USB adaptörler çok sağlıklı bağlantı sunmuyor. Ama mecbursanız yapacak bir şey yok. Bu modeli önerebilirim. Bluetooth sürümü 4.0 ama kullananların çoğum memnun olduğunu söylüyor. Forumda kullananlar da vardı. Diğer modeller 5.0 sunabiliyor ama kopma sorunları yaşatanlar var.
Kulaklık olarak da şuan kullandığım Mi TWS Earphones Basic 2'yi önerebilirim.

USB adaptörler çok sağlıklı bağlantı sunmuyor. Ama mecbursanız yapacak bir şey yok. Bu modeli önerebilirim. Bluetooth sürümü 4.0 ama kullananların çoğum memnun olduğunu söylüyor. Forumda kullananlar da vardı. Diğer modeller 5.0 sunabiliyor ama kopma sorunları yaşatanlar var.
Ben Orico BT alıcısını kullanıyorum. Gayet sağlıklı bağlantı kuruyor hocam. Genel olarak sorunlu olduklarını düşünmüyorum. TP-Link veya Ugreen de alınabilir duruyor.

USB adaptör dışında başka alternatif var mı peki?

PRIME H310M-K R2.0|Motherboards|ASUS Malaysia Buna uyumlu önerebilir misin? Veya AX200 uyar mı?
Ben bunu kullanıyorum. Ama Türkiye'de yok sanırım. Olanlar da pahalı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı