200 TL'ye FIFA oynamak için Xbox kolu tarzı gamepad önerisi

AfrazT

Femtopat
Daha fazla  
PC için Xbox kolu tarzı kol alacağım FIFA oynamak için. Bütçem 150-200, aslında 2.el'de arıyorum fakat bulamadım gruplarda yarına kadar dönüş olmazsa 0 almayı düşünüyorum.

Buradaki 170₺ kol alınır mı?

Hocam oluyor herhalde. Orasını pek bilmiyorum ben pc'de Ps4 kolu kullanıyorum bütçeyi biraz daha arttırırsanız Trendyolda'ki replika Ps4 kollarından alabilirsiniz. Oyunda da Ps düğmelerini gösteriyor zaten.

Tamamdır teşekkürler.. Acaba bu tarz gamepad'ler fifa gibi oyunlarda direkt okuyor mu?
Direk okuması için xinput olması lazım ama sizin attığınız kolda xinput olduğunu sanmıyorum.
Ve ayrıca bu kolu almanızı önermiyorum, para biriktirip düzgün bir kol alın. Attığınız kol elinizde kalır gibi duruyor.

Direk okuması için xinput olması lazım ama sizin attığınız kolda xinput olduğunu sanmıyorum.
Ve ayrıca bu kolu almanızı önermiyorum, para biriktirip düzgün bir kol alın. Attığınız kol elinizde kalır gibi duruyor.
Hali hazırda zaten ucuz yollu bir kol var zaten idare ediyordu pes için fakat fifa için en ucuzu neyse alayım ilerde iyisini alırım şuanlık bütçem bu :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı