200 TL bütçem var bir klavye almak istiyorum. Önerileriniz var mı? FPS oyunları oynuyorum.
Kesinlikle haklısınız hocam200 TL'ye FPS oyunları için düzgün bir klavye alamazsınız bence bütçeyi artırıp kaliteli bir mekanik klavye alın.
Bu klavye işini görür. Klavye pek fark ettirmez. Teknolojisi gayet yeterli. Zaten 15 16 tuşa basmasın FPS oyununda. Mouse yatırımı yapmalısın.![]()
GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote KB866L Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 412,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
200 TL bütçem var bir klavye almak istiyorum. Önerileriniz var mı? FPS oyunları oynuyorum.
Logitech K120 920-002505 Q Kablolu Klavye Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe kendim kullandım şahsen çok güzel bir klavye tuşların sesleri olsun basma hissi mest esiyor bu fiyata klavye.
Kanka oyun klavyesi demiş adam.
Düzenleme: Dememiş ama olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.