200 TL'ye FX 8350 İşlemciye Soğutucu Tavsiyesi

FNS291

Hectopat
Daha fazla  
Bütçem 200TL. Hava veya sıvı soğutma farketmez. İşlemcim Fx 8350, O.C çok az yapacağım. (O.C genie) En fazla 250TL verebilirim.

Seidon 120V alabilirim fakat CPU Fan2 girişi yok bende. Hava soğutmayısa RAM slotlarını kaplayabilir diye istemiyorum. Önerileriniz nedir? Şu an O.C yapmıyorum. Stock fan yeterli midir ? (Mobilim, lütfen yazım hatalarım varsa affedin.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, CPU_FAN2 yok ancak 4 pinli SYSFAN1 mevcut. Buradan da bağlantı kurulabilir.
Kuzey soğutucu bloğunun hemen solunda kalıyor.
Yalnızca programlarda CPU_FAN yerine SYSFAN yazaktır hepsi bu.

Bu bütçe ile sıvı soğutma alınmasına da karşıyım, daha iyi modellere yönelirdim.
Veya hava soğutma tercihinde bulunurdum. 2oo liraya çok iyi hava soğutmalar mevcut.

Untitled.jpg

Evet, CPU_FAN2 yok ancak 4 pinli SYSFAN1 mevcut. Buradan da bağlantı kurulabilir.
Kuzey soğutucu bloğunun hemen solunda kalıyor.

Eki Görüntüle 53266

Zaman ayırdığınız için teşekkürler Cpu fan cpu sıcaklığına göre hızlı dönüyor ben pompa ile fan arasında uyumsuzluk olur diye düşünmüştüm.

Son 2 sorum ;
Seidon 120V mi alıyım Thermaltake mi ?
Pompayı mı yoksa fanımı CPU Fan_1 e takıyım ?

CPU_FAN'a pompayı bağlaman daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Seni @mevsres arkadaşımıza yönlendireyim, ondan da yardım alalım.
PWM çoklayıcılar falan işe yarar mı çok emin değilim :

TD02_icgorsel-13.jpg

Sıvı soğutma olarak TT'nin ürününü öneririm.

CPU_FAN'a pompayı bağlaman daha mantıklı olur diye düşünüyorum.
Seni @mevsres arkadaşımıza yönlendireyim, ondan da yardım alalım.
PWM çoklayıcılar falan işe yarar mı çok emin değilim :

Eki Görüntüle 53267

Sıvı soğutma olarak TT'nin ürününü öneririm.
Yardımlarınız için sağ olun. Bugün soğutmayı almaya gittiğimde Vatan çalışanına sorarım çoklayıcıyı. İyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı