Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. 2000TL'yi aşmayacak şekilde bir gamepad arıyorum hemen almayacağım fakat yılbaşı gelmeden almak istiyorum kablosuz olursa güzel olur ama hiç fark etmez. FIFA pes tarzı oyunları oynamak için alıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2023
Merhaba arkadaşlar. 2000TL'yi aşmayacak şekilde bir gamepad arıyorum hemen almayacağım fakat yılbaşı gelmeden almak istiyorum kablosuz olursa güzel olur ama hiç fark etmez. FIFA pes tarzı oyunları oynamak için alıyorum.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.782 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #2 Teşhir XBOX ve Starx N2 kollarına bakabilirsiniz tasarım açısından Starx güzel duruyor.
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #3 tereyagburak dedi: Teşhir XBOX ve Starx N2 kollarına bakabilirsiniz tasarım açısından Starx güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... MSI Force GC30 V2 önerirmisiniz?
tereyagburak dedi: Teşhir XBOX ve Starx N2 kollarına bakabilirsiniz tasarım açısından Starx güzel duruyor. Genişletmek için tıkla... MSI Force GC30 V2 önerirmisiniz?
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.782 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #4 Kroxe dedi: MSI Force GC30 V2 önerirmisiniz? Genişletmek için tıkla... MSI ' ın Tasarım ve ergonomi açısından pek bir artısı yok gibi ama kaliteli olsun istiyorsanız güzel bir seçenek.
Kroxe dedi: MSI Force GC30 V2 önerirmisiniz? Genişletmek için tıkla... MSI ' ın Tasarım ve ergonomi açısından pek bir artısı yok gibi ama kaliteli olsun istiyorsanız güzel bir seçenek.
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #5 tereyagburak dedi: MSI ' ın Tasarım ve ergonomi açısından pek bir artısı yok gibi ama kaliteli olsun istiyorsanız güzel bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız Starx N2 gamepadi ilk defa duydum.
tereyagburak dedi: MSI ' ın Tasarım ve ergonomi açısından pek bir artısı yok gibi ama kaliteli olsun istiyorsanız güzel bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Hocam attığınız Starx N2 gamepadi ilk defa duydum.
D diegoarmano Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.959 Çözümler 1 14 Aralık 2023 #6 GC20 kullanan birisi olarak baya memnundum büyük ihtimalle GC30 çok daha iyidir.
Kroxe Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 537 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2023 #7 diegoarmano dedi: GC20 kullanan birisi olarak baya memnundum büyük ihtimalle GC30 çok daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark sanırsam kablolu ve kablosuz olması dimi hocam?
diegoarmano dedi: GC20 kullanan birisi olarak baya memnundum büyük ihtimalle GC30 çok daha iyidir. Genişletmek için tıkla... Aralarındaki fark sanırsam kablolu ve kablosuz olması dimi hocam?
D diegoarmano Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 1.959 Çözümler 1 14 Aralık 2023 #8 Kroxe dedi: Aralarındaki fark sanırsam kablolu ve kablosuz olması dimi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet tek fark kablosuz olması diye biliyorum. Bir de GC30'da beyaz renk seçeneği var sanırım.
Kroxe dedi: Aralarındaki fark sanırsam kablolu ve kablosuz olması dimi hocam? Genişletmek için tıkla... Evet tek fark kablosuz olması diye biliyorum. Bir de GC30'da beyaz renk seçeneği var sanırım.