Talha sezgin Hectopat Katılım 29 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #1 Evet arkadaşlar 200 TL'ye alabileceğim Razer DeathAdder Chorma gibi ergonomik olan mümkünse Razer DeathAdder Chorma'yı 200 Tl'ye bulabileceğim Ebay, Amazon gibi sitelerde olabilir. Önerilere açığım. Not:200 TL'yi geçemem.
Evet arkadaşlar 200 TL'ye alabileceğim Razer DeathAdder Chorma gibi ergonomik olan mümkünse Razer DeathAdder Chorma'yı 200 Tl'ye bulabileceğim Ebay, Amazon gibi sitelerde olabilir. Önerilere açığım. Not:200 TL'yi geçemem.
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #2 Razer DeathAdder 2013 alabilirsiniz. Bana göre Razer logosunun 16.8 milyon renge sahip olması önemli değil.
Razer DeathAdder 2013 alabilirsiniz. Bana göre Razer logosunun 16.8 milyon renge sahip olması önemli değil.
Talha sezgin Hectopat Katılım 29 Mayıs 2015 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2015 #3 amazonda 61 dolar ebayda onerdiğiniz bir satıcı var mı ? yoksa amazondaki used&new kısmına bakıyım mı ? Not:başka ergonomik mouse'ta olabilir elime otursun rahat kullanabiliyim önceliğim bu genelde lol CS:GO gibi oyunlar oynuyorum
amazonda 61 dolar ebayda onerdiğiniz bir satıcı var mı ? yoksa amazondaki used&new kısmına bakıyım mı ? Not:başka ergonomik mouse'ta olabilir elime otursun rahat kullanabiliyim önceliğim bu genelde lol CS:GO gibi oyunlar oynuyorum