200 TL’ye i3 9100F için fan önerisi

Erenka06

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. 200 TL civarı mümkünse RGB özellikli bir fana ihtiyacım var. Çünkü stok fan kullanıyorum ve 85 derece oluyor işlemci orta yükte. Ayrıca 4 adet RGB kontrollü 120 cm fan tavsiyenizi de alırım. Şimdiden teşekkürler.

Sorunun stok fanda olduğunu sanmıyorum. Bildiğimiz hiçbir yerden hava alamayan küçücük kasada bile işlemci 72 dereceyi geçmedi. Hatta iyi kasalarda 65 derece üstünü bile görmüyor. Siz nasıl 85 gördünüz ?

Üzgünüm orayı kaçırmışım. Fakat i3 9100f için bu sıcaklıklar biraz fazla geldi gözüme.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada stok soğutucu ile çok düşük değerler alınmış. Sanırım kasa hava akışı ile ilgili. Ya da macun doğru sürülmemiş.

Stok fanın yeterli olacağını düşünüyorum. Kutudan stok fan çıkmadı mı?
Çıktı ama çık ısınıyor işlemci. Kasamın hava sirkülasyonu da çok zayıf. İzlediğim bir videoda 150 tl lik bir harici fan ile 20 derecelik bir fark yakalıyordu birisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…