Attığınız ürün gayet kalitelidir. Sizi üzmez. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz ama elinizin küçük olması lazım diye biliyorum. Büyük ellere olsa bile tam oturmayabilir. Söyleyeceklerim bunlar. Onun dışında tereddüt etmeden alabilirsiniz.
Çok karşılaşana rastlamadım. Elbette sıkıntı çeken var ama çoğunlukta değil diye biliyorum. Çift tıklama sorunu, yanlış hatırlamıyorsam, attığınız mouse'un bir önceki modeli Prodigy'de çok fazla vardı. Bu attığınız Prodigy'nin yenilenmiş versiyonu. Çoğu kişi tarafından da Prodigy versiyonunda ki sıkıntıların giderildiği söyleniyor. G300S kullanan biriymişsiniz zaten. G203'e alışırsınız el büyüklüğü bakımından. Ben Prodigy modelini kullanmadım ama fazla araştırma yapmıştım Lightsync'i almadan önce. Başka kullanan arkadaşlar varsa onlar da yardımcı olabilir.
Çok karşılaşana rastlamadım. Elbette sıkıntı çeken var ama çoğunlukta değil diye biliyorum. Çift tıklama sorunu, yanlış hatırlamıyorsam, attığınız Mouse'un bir önceki modeli Prodigy'de çok fazla vardı. Bu attığınız Prodigy'nin yenilenmiş versiyonu. Çoğu kişi tarafından da Prodigy versiyonunda ki sıkıntıların giderildiği söyleniyor. G300S kullanan biriymişsiniz zaten. G203'e alışırsınız el büyüklüğü bakımından. Ben Prodigy modelini kullanmadım ama fazla araştırma yapmıştım Lightsync'i almadan önce. Başka kullanan arkadaşlar varsa onlar da yardımcı olabilir.
Rica ederim. Mouse'u aldığınız vakit ilk deneyiminiz ile alakalı bilgi verirsiniz. Ya da karşılaştığınız herhangi bir sorun da olabilir. Tabi söyleyip söylememek size kalmış. Şimdiden hayırlı olsun.
Rica ederim. Mouse'u aldığınız vakit ilk deneyiminiz ile alakalı bilgi verirsiniz. Ya da karşılaştığınız herhangi bir sorun da olabilir. Tabi söyleyip söylememek size kalmış. Şimdiden hayırlı olsun.