200 TL'ye kadar CS:GO yatırım tavsiyesi

xDizZzy

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar dilerim, steam bakiyemde şuan yaklaşık 165 TL var. Bu para ile aslında Ak-47'ye Neon Devrimi Görevde Kullanılmış alacaktım fakat yatırım yaparak bakiyemi arttırabileceğimi düşündüm. Fakat bana *kesin* arttırabilecek bir yatırım lazım yani batıradabilir demememiz lazım. Yapılabilir mi? Öneriniz nedir?

Herkese iyi akşamlar dilerim, steam bakiyemde şuan yaklaşık 165 TL var. Bu para ile aslında Ak-47'ye Neon Devrimi Görevde Kullanılmış alacaktım fakat yatırım yaparak bakiyemi arttırabileceğimi düşündüm. Fakat bana *kesin* arttırabilecek bir yatırım lazım yani batıradabilir demememiz lazım. Yapılabilir mi? Öneriniz nedir?
Kırık Diş Operasyon bileti.

Hocam arkadaş galiba 2.kez alın diyor. Yanlış hatırlamıyorsam biletler operasyon bittikten fiyat artışı oluyor.
Hayır, elinde yoksa alsın dedim. Operasyon bitince bileti de satılmıyor zaten. Ancak zaman geçtikçe operasyondan düşen kasalar çok değerleniyor. Zaten şu anda bile bilet 140TL, operasyondan 50 tane kasa düşüyor hepsi altı lira. 160TL kesin kârınız var zaten. Zaman geçtikçe çok daha değerlenir bu kasalar. 1-1.5 yıl sonra toplam değerleri 1000TL'yi bulabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı