200 TL'ye kadar kablosuz mouse önerisi

Axeleteon

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar günlük kullanım için nispeten büyük elime oturan kablosuz mouse bakıyorum, olabildiğince ucuz 100 - 200 ₺ bandında bir şeyler ama tek bulabildiğim inca markası. O da pek tavsiye edilmiyor, sizce inca kullanılır mı yoksa yoksa ne tavsiye edersiniz bana?

Not: Bayağı eski bir Casper marka farem var kablosuz ve onu tamir ettirme düşüncem de var, o da aşağı yukarı aynı fiyata gelir diye düşünüyorum, neden kaynaklandığını bilmiyorum ancak pilleri değiştirsem bile çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu 3 mouse arasında kaldım.

Son düzenleme:

Bu 3 mouse arasında kaldım.
Görüntü istiyorsanız Rampage alın. Kullanım önemli diyorsanız Altec alabilirsiniz. Everest'i tavsiye etmem.

Altec'i bir arkadaşım kullanıyordu. Fiyatına göre güzel bir mouse. Çok cafcaflı şeyler istemiyorsanız kullanılabilir. Asus'ta kullanabilirsiniz, onların mouseları da gayet iyi.

Arkadaşlar günlük kullanım için nispeten büyük elime oturan kablosuz mouse bakıyorum, olabildiğince ucuz 100 - 200 ₺ bandında bir şeyler ama tek bulabildiğim inca markası. O da pek tavsiye edilmiyor, sizce inca kullanılır mı yoksa yoksa ne tavsiye edersiniz bana?

Not: Bayağı eski bir Casper marka farem var kablosuz ve onu tamir ettirme düşüncem de var, o da aşağı yukarı aynı fiyata gelir diye düşünüyorum, neden kaynaklandığını bilmiyorum ancak pilleri değiştirsem bile çalışmıyor.

İnca 1 yıl sonra bozuluyor gibi 9 kere tıklasanız 1'i sayılmıyor gibi kendim kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı