200 TL'ye kadar RGB Klavye tavsiyesi

JerusAlem

Megapat
Daha fazla  

Yorumunuz için teşekkürler mekanik klavye takıntım yok yani çok mu fark ediyor mekanikler rgb de şart değil normal düz ışığı da yansa bence kafi maksat sağlam ve rahat olsun bu attığınızda el desteği yok heralde ve markası kalitesinden de açıkçası tereddütüm var

Trust yeni denebilecek ekipmanlarını Rampage, Gamepower gibi markalarla karşılaştırmamak gerek.

Bence bu kadar para verdikten sonra mekanik klavye almalısınız tekrardan söylüyeyim.

Bilek desteği yok kullanır bilek desteksiz ama önemli derseniz Trust Gxt 776 bakabilirsiniz.

vpor v700s - gamewarlock kırmızı switch vs. bu fiyat aralığında bi kaç model daha vardı sanki siz trust u mu öneriyosunuz yani?

Trust?

Ne sipariş ettiniz bilmem ama bundan sonra bana hayırlı olsun demek düşer.
aynen teşekkürler çok tereddütte kaldım ama tavsiyeniz üzere trust sipariş verdim inşallah hayak kırıklığı olmaz

aynen teşekkürler çok tereddütte kaldım ama tavsiyeniz üzere trust sipariş verdim inşallah hayak kırıklığı olmaz

Denedikten sonra deneyimlerinizi yazabilir misiniz? Ben de Trust almayı düşünüyorum ancak tereddütte kaldım. Yazılar çok çabuk siliniyormuş vs. birkaç yorum okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…