200 TL'ye Kasa Seçimi

Yaşar Sonsöz

Hectopat
Daha fazla  
Max 200 TL bütçem var. 3 Kasa arasında kaldım ama cooler master sniper
serisi hakkında fazla bilgim yok.
Z11 Plus 183 TL ::: Zalman, leading the world of Quiet Computing Solutions :::
CM Storm Sniper 198 TL CM Storm Sniper Kasa İncelemesi | PC Labs
CM Sniper See Through 198 TL Link bulamadım ama sanırım Storm ile aynı.
CM Sniper Serileri çok hoşuma gitti, aslında pencereli kasa arıyordum
ama büyüklüğü, 4 devasa fanı ve Z11'e fiyatının çok yakın olması beni bu kasaya itiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Z11 almayı düşünüyordum da cm storm sniper da fena değilmiş aslında. Yine ikilemde kaldım, cm kullanan varmıdır forumda?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum eğer ikisinden birisinide alsan asla pişman olmassın.İksininde soğutması güzel. Benimde aklımda coolar master storm sniper var ve bende almayı düşünüyorum. F/p olarakta zalmanın soğutması coolar mastere nazaran biraz daha iyi ve daha güzel görünüyor. Ancak beni Coolar mastera yakınlaştıran ise 3 adet dev 200mm lik fan vs 1 tane 120mm fanla geliyor olması ve fan kontrolleri var. Bence fan hızını arttırarak zalman z11 plus'ın performansına yetişebilir hatta geçebilirsin. Ayriyetten sonradan 200mm bi fan daha alıp yan kapağı 2li 200mm lik fanda yapabilirsin. Sıvı soğutmaya gelecek olursak Zalman Z11 in sıvı soğutmayı desteklemiyor(120MM HARİÇ). Yani sen Zalman Z11 kasaya Corsair H100i gibi soğutcu takamıyorsun. Bildiğim kadarıyla coolar master storm sniper sıvı soğutmayı destekliyor(Beynim beni yanıltmıyorsa). Ayrıca coolar master her türlü işlemci soğutcusunu destekleyebilecek büyüklükte ben coolar master al derim. İçi Zalmana göre geniş ve ferah bilgisayar parçaların çok rahat bi şekilde hava akışından yararlanabilecek şekilde. Kablo saklama yeri zalmana göre daha geniş. Eğer güç kaynağının anakarta bağlanan 12v kablosu kısa ise biraz zorluk yaşayabilirsin. Ama bu sorunu uzatma kablosu alarakta çözebilirsin. Eğer ilerde upgrade yapmıycam hem fiyat olarak ucuz olsun hemde performanslı olsun istiyorsan Zalman Z11 plus'ı kesinlikle öneririm. Ama geniş olsun ferah olsun görüntü önemli değil diyorsan kesinlikle ''COOLAR MASTER''
İşlemci soğutucu markanı öğrenebilirmiyim inşallah stock intel fanı değildir :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sende bi böyle pc yapabilirsin çok güzel düzenleniyor zalman z11 plus bilgine :)

Son düzenleme:
Zalmanın z11 plusı toz tutabilir ama coolar master storm sniper asla tutmaz. Yan tarafında büyük kapak var ve delikli diye almıyacak değilsin. O kapağın içinde kapak boyunca küçük delikli filtreler var. Önde desen var altta desen var nerden toz alcak bu ?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı