200 TL'ye Klavye Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Emirhan Yiğiter
  • Başlangıç Tarihi
E

Emirhan Yiğiter

Ziyaretçi
Herkese merhaba. Ben A4Tech X7 G800V klavye kullanıcısyım. Allah kimseye böyle bir klavye vermesin. Çok rezil bir klavye. İyi kötü mecburi 1.5 yıl kullandım. Yeni bir klavye alacağım. Bütçem 200 TL bütçeyi fazla aşmazsak sevinirim. Aklımda Logitech G510 var. Gayet de iyi fakat piyasada nadir var. Aklımda da bir soru var. Çok satan bir seri neden piyasadan kalktı ? Yeni seri geliyor diye düşünüyorum. Sizce beklemelimiyim yoksa Logitech G510 mu almalıyım ? Şimdiden teşekkürler.

Logitech G510 güzel bir klavye ama bence 230 lira gibi bir fiyat klavye için çok pahalı. Tabi ki ihtiyaç bazında düşünüldüğünde sürekli oyun oynayan biri için önemli olsa gerek. 230 lira iyi para.

O linki bende buldum. Bende oradan almayı düşünüyorum.

Razer ürünleri pek beğendiğimi söyleyemem. Fakat ROCCAT olan güzel gibi. Malzeme kalitesi olarak yine Logitech'den vazgeçemeyeceğim gibi geliyor.

Razer ürünleri pek beğendiğimi söyleyemem. Fakat ROCCAT olan güzel gibi. Malzeme kalitesi olarak yine Logitech'den vazgeçemeyeceğim gibi geliyor.
Doğru karar, benim Logitech M705 fare rahat 5m yükseklikten yere düştü ben gitti dedim artık, tek bir çizik mi desem, çatlakmı desem içinde kırılmış parça sesi bile yoktu.

Mouse olarak Logitech G500 kullanıyorum. Kulaklık olarak ise G930. Klavyem A4Tech ve mouse padim Razer. Yani klavyeyi tamamladık mı sadece mouse pad Razer kalıyor. Pad den memnunum zaten.

Apex Raw'a bakım. Gerçekten güzel klavye. Ama G510 daha bir güzel duruyor. Şuan çalıştığım için fazla bütçe sıkıntım yok. Şayet 1-2 hafta içinde alamazsam kesinlikle okul zamanına kalır. O zaman Apex Raw alacağım. Önerileriniz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…