200 TL'ye Klavye ve Fare Önerisi

berknenl

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar klavye ve mouse almak istiyorum. Ben internet kafedeyken denemiştim klavye ve mouse bayağı hoşuma gitmişti. Sizin düşünceleriniz ne sizce başka ürünlere de bakmalı mıyım? Klavye ve fare toplam 200 lirayı geçmeyecek bütçem bu.

THERMALTAKE Tt eSPORTS Commander Combo Kırmızı Türkçe Oyuncu Klavye+ Mouse seti

Bir de sizce kulaklık ne kadar önemli? Bende 2 tane var birisini müzik, film için kullanıyorum diğerini oyun için aldım ama pek sevmiyorum. Maksimum 100 TL'ye güzel bir mikrofonlu kulaklık önerirseniz çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech G103 ve SS Kinzu v2'e göz atabilirsin.

THERMALTAKE Tt eSPORTS Commander fena bir set değildir. Mouse biraz alt sınıf ama Logitech G103'den de G105'den de daha güncel teknolojidir. Geçici olarak setten çıkan fare kullanılabilir ama kalıcı bir ürün olması zor. Açıkçası 250TL'ye Cooler Master MasterKeys Lite L Combo setini almanı tavsiye ederim.

Güncel teknolojiden kastınız tam olarak nedir, hangi özelliktir?

Güncel teknolojiden kastınız tam olarak nedir, hangi özelliktir?
Logitech'in kendi sitesinde belirttiği üzere G105'de 6 Key Rollover desteği var. Günümüz için bana göre yetersiz. (Thermaltake Combo setinde de durum aynı, avantaj olarak "Plunger switchleri" sayılabilir. Hissiyatlı klavye yada mekanik hissi dediğimiz klavyelerden. Kalıcı çözüm CM MasterKeys Lite L olduğunu belirtmeye çalıştım aslına bakarsan.) Aydınlatma ve tuş ömrü anlamında da çok gerilerde kaldı artık. Kısacası bu tarz şeylerden bahsediyorum

Gaming Keyboard - G105 - Logitech

Bahsettiğim bölüm burası;

Son düzenleme:
klavyesini pek sevmedim nedense ama fare ideal

Logitech G103 ve SS Kinzu v2'e göz atabilirsin.
klavyesi iyi değil fare güzel ama ben zaten biraz sade bir mouse istiyorum böyle çok fazla tuşu veya garip bir şekli olmasını istemiyorum

klavye değil de faresi hoş sade bir tasarımı var bir de sizce kablolu bir mi fare mi tercih etmeliyim yoksa kablosuz mu?

bahsettiğin klavye ve mousea baktım ama internetten sipariş etmek istemiyorum veya 2.el kargo filan istemiyorum gidip bir vatan ya da teknosa gibi bir mağazada bulmak istiyorum bu seti mağazalarda bulabilir miyim bakıcam

Sade bir fare istiyorsanız, alabileceğiniz en iyi fare SS Kinzu v2' dir. Oldukça sade ve ele oturan bir yapısı vardır. Tamamen fiyat performans ürünüdür. 2 yıldır aktif olarak kullanmaktayım henüz yıpranma,tekleme ve benzeri gibi sorunlar yaşamadım. Fare'de tek tuş bulunuyor, o da üst tarafında. O tuş DPI ayarını değiştirmek için kullanılıyor. Bunun için farenin yazılım programını indirmeniz gerekiyor, İyi Forumlar.

Çok pahalı buldum ve hiçbir mağazada yok sadece internette var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…