200 TL'ye Kulaklık Tavsiyesi

Creative almanı önermem oyuncu kulaklı olduğu için bas biraz daha düşük kalıyormuş. Razer ya da Steelseries alabilirsin.

Thermaltake Shock çok hoş gözüküyor çok arada kaldım harika bir tasarımı var ve kulak yeri baya geniş ve rahatmış.Hiç bilginiz varmı ? Video izledimde ingilizcem konuşmaları anlayacak kadar yetmiyor.

@StanMadara tercihlerin gayet güzel.

Logitech , SteelSeries veya Razer'dan başka marka almamanı tavsiye ederim. Bana soracak olursan da tercihim G230 olurdu. Kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.

@Roherty TT Esports Shock almaya karar verdim videosunu felanda sizin için seçicem fakat birşey aklıma takıldı.

Vatan'da Eksen'de güvenilir siteler.Vatan'da 280 TL olan kulaklık neden Eksen'de 180 TL ?
Vatan biraz daha pahalı biliyorum fakat hiçbir şekilde 100 TL fark yapacağını sanmıyorum.

Vatan Link : Thermaltake Tt Esports Shock Profesyonel Oyun Kulaklığı- (Beyaz) - Vatan Bilgisayar
Eksen Link : THERMALTAKE Tt eSPORTS TTS (TTS-HT-SHK002ECWH), SHOCK, Beyaz, Profesyonel O

Sizce Eksen'de bir bit yeniği olabilirmi ?

Ürün olarak bir sıkıntı olacağını sanmıyorum ama satış esnası ve sonrası hizmet olarak eksen pek sevilmiyor. Fiyat olarak eksen'de şu anda %27 indirimde sanırım ondan bu kadar fiyat farkı olabilir. 240TL'den düşmüş 170TL'ye. Yinede eksenden alabilirsin sistem toplamadığın sürece böyle küçük meblalardaki ürünlerde sorun çıkacağını zannetmiyorum.

Zaten sistem toplayacağımda ne olur ne olmaz Vatan'dan toplayacağım.

Son bir eleme daha yapacam o zaman G230 Hakkında ne düşünüyorsunuz ? @Roherty

Fiyatının hakkını verirmi sizce ?

Zaten sistem toplayacağımda ne olur ne olmaz Vatan'dan toplayacağım.

Son bir eleme daha yapacam o zaman G230 Hakkında ne düşünüyorsunuz ? @Roherty

Fiyatının hakkını verirmi sizce ?

G230 fiyatının hakkını verir. Tabi bir kulaklıktan beklentin aşırı fazla değilse

G230 fiyatının hakkını verir. Tabi bir kulaklıktan beklentin aşırı fazla değilse

Ben öyle surround sesmiş yok adamların nerden geldiğini anlatan kulakmış felan onlar ne bilmiyom ben.

Bass ve tüm şarkıları düzgün bir şekilde hissettirecek,
Uzun süre kullanımda dahi kulağı fazla yormuyacak,
Mikrofonu olacak o kadarda iyi olmasada olur.

Bunların 3'üde Logitech G230 ile Steelseries Siberia V2 gibi bir kulaklıkta var onumu alsam aklım yanıyorr.

Steelseries için bir şey söyleyemeyeceğim ama G230 bu istediklerini fazlasıyla karşılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…