NGDBOT Hectopat Katılım 30 Nisan 2022 Mesajlar 123 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #1 Herkese merhaba, aklımda crosair Katar Pro mousunu almak ve MC Premium almak var. MC alınır mı sizce? 200 TL'ye? Ben bir arada 2 derede kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2022
Herkese merhaba, aklımda crosair Katar Pro mousunu almak ve MC Premium almak var. MC alınır mı sizce? 200 TL'ye? Ben bir arada 2 derede kaldım.
The 5008 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2018 Mesajlar 2.083 Makaleler 1 Çözümler 43 Yer Coventry 24 Aralık 2022 #2 Game Pass alarak da oynayabilirsiniz.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #3 The 5008 dedi: Game Pass alarak da oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Game Pass'le pek mantıklı olmuyor sadece Minecraft oynancaksa. NGDBOT dedi: Herkese merhaba, aklımda crosair Katar Pro mousunu almak ve MC Premium almak var. MC alınır mı sizce? 200 TL'ye? Ben bir arada 2 derede kaldım. Genişletmek için tıkla... Hanginize daha çok ihtiyacınız varsa onu alın. Minecraft'ta ne yapacaksanız? Hypixel oynayacağım diyorsanız büyük ihtimalle Ping'den ve oyuncular yüzünden bırakırsınız ama bayağı hırslıysanız bilemem.
The 5008 dedi: Game Pass alarak da oynayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Game Pass'le pek mantıklı olmuyor sadece Minecraft oynancaksa. NGDBOT dedi: Herkese merhaba, aklımda crosair Katar Pro mousunu almak ve MC Premium almak var. MC alınır mı sizce? 200 TL'ye? Ben bir arada 2 derede kaldım. Genişletmek için tıkla... Hanginize daha çok ihtiyacınız varsa onu alın. Minecraft'ta ne yapacaksanız? Hypixel oynayacağım diyorsanız büyük ihtimalle Ping'den ve oyuncular yüzünden bırakırsınız ama bayağı hırslıysanız bilemem.