PRO HERE Hectopat Katılım 21 Haziran 2015 Mesajlar 62 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2015 #1 League of Legends oynuyorum genel olarak bu fiyat civarına bir mouse bakıyorum ne önerirsiniz? Steelseries Rival veya Razer DeathAdder düşünüyorum amazondan alacağım. Hangisi MOBA'ya uygundur veya daha iyi olabilecek birşey varsa aklınızda. Not : Şimdi birde G303'ü gördüm. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2015
League of Legends oynuyorum genel olarak bu fiyat civarına bir mouse bakıyorum ne önerirsiniz? Steelseries Rival veya Razer DeathAdder düşünüyorum amazondan alacağım. Hangisi MOBA'ya uygundur veya daha iyi olabilecek birşey varsa aklınızda. Not : Şimdi birde G303'ü gördüm.
alperkks Hectopat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2015 #2 Deathadder palamut gibi bir mouse. Yayvan ve büyük. LOL oynuyorsan makro tuşu sıkıntısı olmayan bir mouse bak derim. Rival iyidir, kullanan arkadaşlarım var
Deathadder palamut gibi bir mouse. Yayvan ve büyük. LOL oynuyorsan makro tuşu sıkıntısı olmayan bir mouse bak derim. Rival iyidir, kullanan arkadaşlarım var
Bilgehan Demirkaya Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Haziran 2014 Mesajlar 2.897 Makaleler 6 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2015 #3 Steelseries Rival Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bunu tercih et derim sana.
Steelseries Rival Gaming Mouse Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da Bunu tercih et derim sana.
BYMLK Hectopat Katılım 25 Mayıs 2014 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2015 #4 League of legend için o kadar iyi bir mause hiç bir şey değiştirmeyecektir uygun fiyatlı a4tech x7 mause ye bak derim.
League of legend için o kadar iyi bir mause hiç bir şey değiştirmeyecektir uygun fiyatlı a4tech x7 mause ye bak derim.
AhmetUnuvar Hectopat Katılım 8 Mayıs 2014 Mesajlar 235 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2015 #5 G300s