Hermitus Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 2.015 Makaleler 3 Çözümler 4 8 Mayıs 2021 #31 HyperAlpha dedi: Peki Omen 600 nasıldır Genişletmek için tıkla... Güzel Mouse'dir kullanıyorum. Şu an indirimde. Tek eksiği programı yok. Eliniz orta veya büyükse tercih edilebilir
HyperAlpha dedi: Peki Omen 600 nasıldır Genişletmek için tıkla... Güzel Mouse'dir kullanıyorum. Şu an indirimde. Tek eksiği programı yok. Eliniz orta veya büyükse tercih edilebilir
BigBangZero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.940 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #32 Kwak dedi: Palm için küçük gelir bunu öneririm. Logitech G MX518 Gaming Mouse | ITOPYA Logitech G MX518 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005545 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu almayı düşünüyorum ki şeklini beğenemedim. Sensörü vs. gayet iyi fakat şekli demode gibi geliyor bana.
Kwak dedi: Palm için küçük gelir bunu öneririm. Logitech G MX518 Gaming Mouse | ITOPYA Logitech G MX518 Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 910-005545 ITOPYA'da. www.itopya.com Genişletmek için tıkla... Hocam bunu almayı düşünüyorum ki şeklini beğenemedim. Sensörü vs. gayet iyi fakat şekli demode gibi geliyor bana.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 8 Mayıs 2021 #33 BigBangZero dedi: Hocam bunu almayı düşünüyorum ki şeklini beğenemedim. Sensörü vs. gayet iyi fakat şekli demode gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bence de alma. Tasarım da önemli.
BigBangZero dedi: Hocam bunu almayı düşünüyorum ki şeklini beğenemedim. Sensörü vs. gayet iyi fakat şekli demode gibi geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Bence de alma. Tasarım da önemli.
BigBangZero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.940 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #34 hakangu dedi: Bence de alma. Tasarım da önemli. Genişletmek için tıkla... Razer Deathadder Essential baya hoşuma gitti, fiyatı da gayet ucuz gözüküyor. Lakin sensörü eski sanırsam. İndirime düşerse almayı düşünüyorum.
hakangu dedi: Bence de alma. Tasarım da önemli. Genişletmek için tıkla... Razer Deathadder Essential baya hoşuma gitti, fiyatı da gayet ucuz gözüküyor. Lakin sensörü eski sanırsam. İndirime düşerse almayı düşünüyorum.
Kwak Hectopat Katılım 17 Ekim 2020 Mesajlar 2.582 Çözümler 9 Yer İngiltere Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Asus Tuf A15 7535hs 4050 Monitör: KTC H25T7 Ekipman:Rk R65/ FuryLevel Z1 Logitech G29/ F710 Mobil:Poco X7 Pro Honor Pad V9 iPhone 14 Pro Max Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #35 hakangu dedi: Bence de alma. Tasarım da önemli. Genişletmek için tıkla... Tasarımı eski ama ergonomisi büyük eller için güzel bir mouse. BigBangZero dedi: Razer DeathAdder essential bayağı hoşuma gitti, fiyatı da gayet ucuz gözüküyor. Lakin sensörü eski sanırsam. Genişletmek için tıkla... Palm için güzel ve evet eski bir mouse.
hakangu dedi: Bence de alma. Tasarım da önemli. Genişletmek için tıkla... Tasarımı eski ama ergonomisi büyük eller için güzel bir mouse. BigBangZero dedi: Razer DeathAdder essential bayağı hoşuma gitti, fiyatı da gayet ucuz gözüküyor. Lakin sensörü eski sanırsam. Genişletmek için tıkla... Palm için güzel ve evet eski bir mouse.
BigBangZero Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2015 Mesajlar 1.940 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #36 Kwak dedi: Tasarımı eski ama ergonomisi büyük eller için güzel bir mouse. Palm için güzel ve evet eski bir mouse. Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünde Sensörü PMW 3327 ile aynı gözüküyor fakat baya bir kararsız kaldım emin değilim.
Kwak dedi: Tasarımı eski ama ergonomisi büyük eller için güzel bir mouse. Palm için güzel ve evet eski bir mouse. Genişletmek için tıkla... Kağıt üstünde Sensörü PMW 3327 ile aynı gözüküyor fakat baya bir kararsız kaldım emin değilim.
H hakangu Picopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 809 Çözümler 10 Yer Konya 8 Mayıs 2021 #37 BigBangZero dedi: Kağıt üstünde Sensörü PMW 3327 ile aynı gözüküyor fakat baya bir kararsız kaldım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bence bunu al: MSI Clutch GM30 Rgb Gaming Mouse | ITOPYA MSI Clutch GM30 Rgb Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Clutch GM30 ITOPYA'da. www.itopya.com
BigBangZero dedi: Kağıt üstünde Sensörü PMW 3327 ile aynı gözüküyor fakat baya bir kararsız kaldım emin değilim. Genişletmek için tıkla... Bence bunu al: MSI Clutch GM30 Rgb Gaming Mouse | ITOPYA MSI Clutch GM30 Rgb Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile Clutch GM30 ITOPYA'da. www.itopya.com