200 TL'ye Oyun Önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar 200 TL bütçem var. En fazla 220 olur. Şimdi bu paraya sizce ne alabilirim?

Benim gördüğüm:
-EA Racing Mega Collection, Ben çok az yarış oyunu oynadım, Klavyem olduğu için Forza oynamak istemedim ancak NFS klavyeyle iyi oynanıyor diye duydum ayrıca çok ucuz bence. 6 oyun var 6'sını da oynayabilirim.
-Days Gone, 1 kere oynadım Crack'den denemek için ve seversem alırım dedim. 10 saat oynadım ama o sıralar RDR2'ye başladığım için çöp oldu, bence uygun fiyat.
-Far Cry 6, Far Cry oyunu oynamadım güzel gözüküyor ancak yorumları kötü.
-FIFA 23, Bu seneki FIFA'yı alamadım ancak vakti geçti bence yakında yeni oyun çıkar 2 3 aya.
-NBA 2K23, Basket oyunu daha önce hiç oynamadım ama NBA'de kariyer yapmak veya euroleague yaması kurup fenere kupa kazandırmak isterdim.
-Battlefield pack, 3'lü Battlefield paketi, BF1 oynadım hikaye modunu ancak Online sarmadı, BF5 hikaye modu var mı onu bile hatırlamıyorum ben Online için istemiyorum.
-Max Payne 3, La Noire, Bully, Manhunt, yine ucuz bence ama Max Payne 3 ve Noire neden 45 TL'ye çıkmış anlamadım. Daha ucuzdular, Max Payne 3'ü 2 kere Bully'i 5 kere falan bitirmişimdir gerisini çok az oynadım.
-Crysis Remastered Trilogy, Çok ucuz fiyat ama yorumlar pek güzel değil.
-Wolf, Among Us indirimdeymiş bence alınabilir.
-Dead Cells var ama Complete Pack'ini castlevenia ucuzlayınca almayı düşünüyorum şu anda oyun fiyatında.
-Dead Space 1-2-3 65 TL ancak 1'i oynamayı denedim yarısında lanet ettim oyuna hile yapıp tacizci uzaylıları sınırsız mermimle doğradım yine öldüm.
-Mirror's Edge 1 2 var 25TL'ye bir kere oynadım güzeldi EA Play'den.
-Alan Wake ve DLC 12 TL.

Sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Ben bu konularda kararsızım. Bu listeyi Steam'den bakarak yazdım. Eğer tavsiye ettiğiniz başka oyun varsa yazarsanız sevinirim.

Arkadaşlar 200 TL bütçem var. En fazla 220 olur. Şimdi bu paraya sizce ne alabilirim?

Benim gördüğüm:
-EA Racing Mega Collection, Ben çok az yarış oyunu oynadım, Klavyem olduğu için Forza oynamak istemedim ancak NFS klavyeyle iyi oynanıyor diye duydum ayrıca çok ucuz bence. 6 oyun var 6'sını da oynayabilirim.
-Days Gone, 1 kere oynadım Crack'den denemek için ve seversem alırım dedim. 10 saat oynadım ama o sıralar RDR2'ye başladığım için çöp oldu, bence uygun fiyat.
-Far Cry 6, Far Cry oyunu oynamadım güzel gözüküyor ancak yorumları kötü.
-FIFA 23, Bu seneki FIFA'yı alamadım ancak vakti geçti bence yakında yeni oyun çıkar 2 3 aya.
-NBA 2K23, Basket oyunu daha önce hiç oynamadım ama NBA'de kariyer yapmak veya euroleague yaması kurup fenere kupa kazandırmak isterdim.
-Battlefield pack, 3'lü Battlefield paketi, BF1 oynadım hikaye modunu ancak Online sarmadı, BF5 hikaye modu var mı onu bile hatırlamıyorum ben Online için istemiyorum.
-Max Payne 3, La Noire, Bully, Manhunt, yine ucuz bence ama Max Payne 3 ve Noire neden 45 TL'ye çıkmış anlamadım. Daha ucuzdular, Max Payne 3'ü 2 kere Bully'i 5 kere falan bitirmişimdir gerisini çok az oynadım.
-Crysis Remastered Trilogy, Çok ucuz fiyat ama yorumlar pek güzel değil.
-Wolf, Among Us indirimdeymiş bence alınabilir.
-Dead Cells var ama Complete Pack'ini castlevenia ucuzlayınca almayı düşünüyorum şu anda oyun fiyatında.
-Dead Space 1-2-3 65 TL ancak 1'i oynamayı denedim yarısında lanet ettim oyuna hile yapıp tacizci uzaylıları sınırsız mermimle doğradım yine öldüm.
-Mirror's Edge 1 2 var 25TL'ye bir kere oynadım güzeldi EA Play'den.
-Alan Wake ve DLC 12 TL.

Sizce hangisini almalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim. Ben bu konularda kararsızım. Bu listeyi Steam'den bakarak yazdım. Eğer tavsiye ettiğiniz başka oyun varsa yazarsanız sevinirim.
Burdaki çoğu oyun game passte (ea play de alabilirsin fakar game pass daha iyidir) oynayabilirsin. Bence ea racing mega collection al çok iyi fiyatta, bir de game pass ya da ea play al.

Burdaki çoğu oyun game passte (ea play de alabilirsin fakar game pass daha iyidir) oynayabilirsin. Bence ea racing mega collection al çok iyi fiyatta, bir de game pass ya da ea play al.
O tarz üyelikleri sevmiyorum. Biraz geri kafalıyım ancak oyunun kalıcı kütüphanemde durmasını istiyorum.

EA Racing Mega Collection, Ben çok az yarış oyunu oynadım, Klavyem olduğu için Forza oynamak istemedim ancak NFS klavyeyle iyi oynanıyor diye duydum ayrıca çok ucuz bence. 6 oyun var 6'sını da oynayabilirim.
Gerçekten iyi fiyata geliyor oyunlar. Ama hepsi aynı türde ve aynı serinin oyunları. Birini oynasan aradan vakit geçmeden diğerine geçersen sıkabilir. Uzun vaadeli bir paket olur. Elinde oynayacak oyunun varsa bunu al.

Days Gone, 1 kere oynadım Crack'den denemek için ve seversem alırım dedim. 10 saat oynadım ama o sıralar RDR2'ye başladığım için çöp oldu, bence uygun fiyat.
eTail'de 85 TL şu an yanlışım yoksa. Oradan alınıp başka oyunlarla bir sepet yapılabilir belki. Oyun hakkında ne desem yalan olur, oynamadım. Oyunun tekrar etme olayı pek hoşuma gitmemişti. Beğeneni var ama.

Far Cry 6, Far Cry oyunu oynamadım güzel gözüküyor ancak yorumları kötü.
Açıkçası vakit kaybı olarak görüyorum bu oyunu. Oyunsuzluk döneminde bakılacak bir şey bence, daha iyi alternatifleri var.

FIFA 23, Bu seneki FIFA'yı alamadım ancak vakti geçti bence yakında yeni oyun çıkar 2 3 aya.
Dediğin gibi yeni oyun yakındır. O kadar indirimin ve Game Pass'e gelme sebebi de bu zaten muhtemelen. Heves atmak için Game Pass'te oynanır ama satın almaya gerek yok bence.

NBA 2K23, Basket oyunu daha önce hiç oynamadım ama NBA'de kariyer yapmak veya euroleague yaması kurup fenere kupa kazandırmak isterdim.
Kariyer yapma fikri hoş ama gamepad yoksa çekilmez diyorlar NBA oyunları için, aklında bulunsun. Ayrıca yeni oyun sanırım bu Eylül gelecek.

Battlefield pack, 3'lü Battlefield paketi, BF1 oynadım hikaye modunu ancak Online sarmadı, BF5 hikaye modu var mı onu bile hatırlamıyorum ben Online için istemiyorum.
Online oynamam diyorsan sıkıntı o fiyata. BF 1 oynamışsın zaten. Diğer ikisinin hikâye modu toplam 10-15 saat sürüyor. O fiyata daha uzun süre giden bir şeyler toplanır muhtemelen.

Max Payne 3, La Noire, Bully, Manhunt, yine ucuz bence ama Max Payne 3 ve Noire neden 45 TL'ye çıkmış anlamadım. Daha ucuzdular, Max Payne 3'ü 2 kere Bully'i 5 kere falan bitirmişimdir gerisini çok az oynadım.
Manhunt sana gider mi bilmiyorum ama L.A Noire iyidir, alınır. Daha önce oynadığın oyunları tekrar almana gerek yok bence. Koleksiyon yapmıyorsan tabii.

Crysis Remastered Trilogy, Çok ucuz fiyat ama yorumlar pek güzel değil.
Oyunlar iyi de yorumlar optimizasyondan ötürü kötü genellikle. Sistemin iyiyse al.

Wolf, Among Us indirimdeymiş bence alınabilir.
Bence de alınır. O zaman al gitsin. :)

Dead Cells var ama Complete Pack'ini castlevenia ucuzlayınca almayı düşünüyorum şu anda oyun fiyatında.
Castlevania'nın ucuzlaması uzun sürecekse şimdiden al bence. Tabii oynayacak başka oyun yoksa elinde ya da hemen bu oyunu oynamak istemiyorsan.

Dead Space 1-2-3 65 TL ancak 1'i oynamayı denedim yarısında lanet ettim oyuna hile yapıp tacizci uzaylıları sınırsız mermimle doğradım yine öldüm.
Seri sana göre değil muhtemelen, bunu es geç. Her şeyi sevip oynamak zorunda değilsin sonuçta.

Mirror's Edge 1 2 var 25TL'ye bir kere oynadım güzeldi EA Play'den.
Dediğim gibi koleksiyon takıntın yoksa aynı şeyleri almak mantıklı değil.

Alan Wake ve DLC 12 TL.
Düşünmeden sepete at.

Ayrıca kütüphaneni ve oynadığın oyunları söylersen ben de birkaç öneri yapabilirim belki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı