Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #11 ellma dedi: Kesinlikle hocam, Ks'nin oyunun tadını sonuna kadar çıkarabileceğine eminim çünkü ben PS'te sahipken platin kupa yapmıştım oyunda . Genişletmek için tıkla... Hollow knight ve Cuphead oyunlarını bitirmek de biraz (!) Sürüyor konu sahibinin dikkatini çekerse onları da öneririm şahsen.
ellma dedi: Kesinlikle hocam, Ks'nin oyunun tadını sonuna kadar çıkarabileceğine eminim çünkü ben PS'te sahipken platin kupa yapmıştım oyunda . Genişletmek için tıkla... Hollow knight ve Cuphead oyunlarını bitirmek de biraz (!) Sürüyor konu sahibinin dikkatini çekerse onları da öneririm şahsen.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #12 Mr.Anyone dedi: Hollow Knight ve Cuphead oyunlarını bitirmek de biraz (!) sürüyor konu sahibinin dikkatini çekerse onları da öneririm şahsen. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım çabuk (!) bitiyorlarmış şahsen fikrim bu ve evet tavsiye edilir.
Mr.Anyone dedi: Hollow Knight ve Cuphead oyunlarını bitirmek de biraz (!) sürüyor konu sahibinin dikkatini çekerse onları da öneririm şahsen. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım çabuk (!) bitiyorlarmış şahsen fikrim bu ve evet tavsiye edilir.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #13 ellma dedi: Şimdi baktım çabuk (!) bitiyorlarmış şahsen fikrim bu ve evet tavsiye edilir. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana da hollow knight yine biterde Cuphead aklını yitirmeden zor alacaklar ona göre alsın oynasın.
ellma dedi: Şimdi baktım çabuk (!) bitiyorlarmış şahsen fikrim bu ve evet tavsiye edilir. Genişletmek için tıkla... Şaka bir yana da hollow knight yine biterde Cuphead aklını yitirmeden zor alacaklar ona göre alsın oynasın.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #14 Mr.Anyone dedi: Şaka bir yana da hollow Knight yine biterde Cuphead aklını yitirmeden zor alacaklar ona göre alsın oynasın. Genişletmek için tıkla... Cuphead çok beter bir oyun hocam, akıl sağlığı yerinde olarak bitirebilene helal olsun.
Mr.Anyone dedi: Şaka bir yana da hollow Knight yine biterde Cuphead aklını yitirmeden zor alacaklar ona göre alsın oynasın. Genişletmek için tıkla... Cuphead çok beter bir oyun hocam, akıl sağlığı yerinde olarak bitirebilene helal olsun.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #15 ellma dedi: Cuphead çok beter bir oyun hocam, akıl sağlığı yerinde olarak bitirebilene helal olsun. Genişletmek için tıkla... Bir ara başlayacağım ama ben mi onu o mu beni bitirecek bakalım
ellma dedi: Cuphead çok beter bir oyun hocam, akıl sağlığı yerinde olarak bitirebilene helal olsun. Genişletmek için tıkla... Bir ara başlayacağım ama ben mi onu o mu beni bitirecek bakalım
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #16 Mr.Anyone dedi: Bir ara başlayacağım ama ben mi onu o mu beni bitirecek bakalım Genişletmek için tıkla... Umarım sağ salim çıkabilirsiniz hocam .
Mr.Anyone dedi: Bir ara başlayacağım ama ben mi onu o mu beni bitirecek bakalım Genişletmek için tıkla... Umarım sağ salim çıkabilirsiniz hocam .
PaRaDoKs Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 594 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #17 Epic Games üzerinde Dead Cells 20TL. Rogue Lite türünde bir oyun olduğundan bitirmeniz uzun sürücektir. Uzun oyanışını ise combat ve silahlar ile destekliyor hiç sıkılmazssınız.
Epic Games üzerinde Dead Cells 20TL. Rogue Lite türünde bir oyun olduğundan bitirmeniz uzun sürücektir. Uzun oyanışını ise combat ve silahlar ile destekliyor hiç sıkılmazssınız.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.672 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2024 #18 ellma dedi: Umarım sağ salim çıkabilirsiniz hocam . Genişletmek için tıkla... Bende öyle umuyorum hocam
ellma dedi: Umarım sağ salim çıkabilirsiniz hocam . Genişletmek için tıkla... Bende öyle umuyorum hocam