200 TL'ye Oyuncu mouse pad önerisi

Beholster

Kilopat
Ben mouse padlerin türlerinden vesaire anlayan bir insan değilim, QCK veya QCK+ ne olur ne anlama gelir fikrim yok, ufak bir açıklamayla beraber osu, genel FPS oyunları, ve genel kullanım için 200 TL'yi aşmadan bir mouse pad önerebilir misiniz eğer, çok da para vermek istemiyorum, dandik her yerde bulabileceğimiz mouse padlerden olmasın onlardan yeterince kullandım biraz oyuncu modellerini denemek istiyorum.

Genel olarak James Donkey kulaklık mouse vb açısından orta seviye kalitede bir marka. Mouse pad için sorun olmaz. Linkini bırakacağım mouse pad'i 1 yıldır kullanıyorum hala bir sorun yaşamadım. Akşam İncehesap Gaming Gecesi var belki onda fiyatı 90 TL civarına düşebilir bir ihtimal. Düşmezse de şu anki fiyatı da fena değil.

Xrades:
Klasse:

Önerileriniz için çok teşekkürler, fakat eklemeyi unuttuğum bir detay var benim masam oldukça küçük dolayısıyla Yusuf11, Votakeee veya Leers'in attığı gibi bir şeye ihtiyacım var şu anda kullandığım mouse pad tam olarak enine sığıyor ve kendisi 40X30.

O zaman QCK alın. Dikişli olanından almazsanız ömrü kısa olacaktır bilginiz olsun. Yanları aşınmaya başlıyor bir süre sonra.

Önerileriniz için çok teşekkürler, fakat eklemeyi unuttuğum bir detay var benim masam oldukça küçük dolayısıyla Yusuf11 veya Leers'in attığı gibi bir şeye ihtiyacım var şu anda kullandığım mouse pad tam olarak enine sığıyor ve kendisi 40X30.

Kriterlerinize uyuyorsa alınabilecek kaliteli mouse padlerden biri bence.

O zaman QCK alın. Dikişli olanından almazsanız ömrü kısa olacaktır bilginiz olsun. Yanları aşınmaya başlıyor bir süre sonra.

QCK hakkında ufak bir aydınlatma yapar mısınız bana, insanların bazılarının neden kötü bazılarının ise neden iyi dediğini anlamam için, internetten bakabilirim ama doğrudan ufak bir anlatım daha iyi olur diye düşünüyorum SteelSeries olanı bayağı beğendim onu almayı düşünüyorum şu anlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı