200 TL'ye Oyuncu mouse pad önerisi

Hocam 77.632 değerlendirme var, ürün 5 üzerinden 4.7 yıldız almış. Bence gayet ikna edici bir tablo.
(Değerlendirmeler diğer boyları ve diğer versiyonları da kapsıyor.)
Ekran görüntüsü 2022-12-30 174154.png

QCK hakkında ufak bir aydınlatma yapar mısınız bana, insanların bazılarının neden kötü bazılarının ise neden iyi dediğini anlamam için, internetten bakabilirim ama doğrudan ufak bir anlatım daha iyi olur diye düşünüyorum SteelSeries olanı bayağı beğendim onu almayı düşünüyorum şu anlık.

Genel olarak artık insanlar alıştığından dolayı bu mousepade profesyonel arenalarda bile görebiliyoruz lakin bence o kadar iyi değil çok uzun ömürlü olmuyor kullanımınıza göre birkaç yılda bir değiştirmeniz gerekiyor yanları parçalanıyor vs. ama onun dışında bence de iyi sadece ben yan kısımlarından şikayetçiyim. Alınabilir memnun kalırsınız. Bütçe arttırabiliyorsanız klasse longteng daha iyi olacaktır ama arttıramıyorsanız da alabilirsiniz gönül rahatlığıyla pişman etmez.

Genel olarak artık insanlar alıştığından dolayı bu mousepade profesyonel arenalarda bile görebiliyoruz lakin bence o kadar iyi değil çok uzun ömürlü olmuyor kullanımınıza göre birkaç yılda bir değiştirmeniz gerekiyor yanları parçalanıyor vs. ama onun dışında bence de iyi sadece ben yan kısımlarından şikayetçiyim. Alınabilir memnun kalırsınız. Bütçe arttırabiliyorsanız klasse longteng daha iyi olacaktır ama arttıramıyorsanız da alabilirsiniz gönül rahatlığıyla pişman etmez.

Klasse longteng gerçekten çok güzel görünmekle beraber, benim için biraz fazla pahalı hocam 1 senede o parayı toplayıp tekrar değiştirebilirim Xqc'yi, fakat tek seferde o kadar vermek maalaesef şu an için yapabileceğim bir şey değil, açıklamanız için teşekkür ediyorum.

Klasse longteng benim için biraz fazla pahalı hocam 1 senede o parayı toplayıp tekrar değiştirebilirim Xqc'yi, fakat tek seferde o kadar vermek maalaesef şu an için yapabileceğim bir şey değil, açıklamanız için teşekkür ediyorum.

Önemli değil hocam QCK kötü bir mouse pad değil kesinlikle sadece ben birazcık klasse ve xrades fanıyım.

Kriterlerinize uyuyorsa alınabilecek kaliteli mouse padlerden biri bence.

Tavsiyem kesinlikle bunu almanız. Bu fiyata alınabilecek en kaliteli ürünlerden biridir.
Birkaç gün önce bu ürün 150 TL'lere kadar düştü diye hatırlıyorum. Ama şu an fiyatı 200 TL kadar.
Şuanki bütçem ve durumumla buna yöneleceğim, önerileriniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı