200 TL'ye termal macun önerisi

aliovsky

Kilopat
Daha fazla  
Kasam 6-7 aylık, daha hiç temizlemedim veya termal macun değiştirmedim. Haliyle yazla beraber çok ısınmaya başladı. Kaliteli bir termal macun lazım bana, fiyatı 200'ü pek geçmese iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

Kasam 6-7 aylık, daha hiç temizlemedim veya termal macun değiştirmedim. Haliyle yazla beraber çok ısınmaya başladı. Kaliteli bir termal macun lazım bana, fiyatı 200'ü pek geçmese iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum.

6-7 ay az bir süre değil mi 🤔 MX-4 tavsiye ederim çakma olup olmamasına emin olun.

Gerek olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşık 3 ay sonra yaparsan iyi olur. Acelesi yok zaten genelde 12 ay sonra termal macun değişimi tavsiye ediyor çoğu kişi.

Gerek olduğunu düşünmüyorum. Yaklaşık 3 ay sonra yaparsan iyi olur. Acelesi yok zaten genelde 12 ay sonra termal macun değişimi tavsiye ediyor çoğu kişi.

Ama çok fazla ısınmaya başladı... Sadece kasayı temizlesem geçecek gibi durmuyor bayağı 95 dereceleri görüyorum.

Wipaste C2 4Gr 6 W/M-K Yüksek Performanslı Alman Termal Macun Amazon.com.tr
ben 80'e almıştım. Gayet yeterli olacaktır kaliteli olduğunu düşünüyorum. Kargolaması çok iyiydi temizlik kiti de var bilmiyorum diğerlerinde var mı. 12 ayda bir sıkacağını düşünürsek 4 yıl götürür sene başı 30₺ gayet de uygun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı