Wense Picopat Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 220 23 Şubat 2021 #1 Selamlar arkadaşlar, 200 TL'ye hem "Bluetooth" yani kablosuz özelliğini taşıyacak, hem de mikrofonu olacak bir kulaklık arıyorum. PC için, önerilerinizi bekliyor olacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2021
Selamlar arkadaşlar, 200 TL'ye hem "Bluetooth" yani kablosuz özelliğini taşıyacak, hem de mikrofonu olacak bir kulaklık arıyorum. PC için, önerilerinizi bekliyor olacağım.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 23 Şubat 2021 #2 Wense dedi: Selamlar arkadaşlar, 200 TL'ye hem "Bluetooth" yani kablosuz özelliğini taşıyacak, hem de mikrofonu olacak bir kulaklık arıyorum. PC için, önerilerinizi bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda o fiyata öyle bir kulaklık bulamazsın AliExpress'te bile 350 TL'den başlıyor kablosuz kulaklıklar. Mpow hava 2.4G kablosuz oyun kulaklıÄı 7.1 Surround ses oyun kulaklık PC için PS4 ile çift mekanizmalı gürültü önleyici mikrofon - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Wense dedi: Selamlar arkadaşlar, 200 TL'ye hem "Bluetooth" yani kablosuz özelliğini taşıyacak, hem de mikrofonu olacak bir kulaklık arıyorum. PC için, önerilerinizi bekliyor olacağım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda o fiyata öyle bir kulaklık bulamazsın AliExpress'te bile 350 TL'den başlıyor kablosuz kulaklıklar. Mpow hava 2.4G kablosuz oyun kulaklıÄı 7.1 Surround ses oyun kulaklık PC için PS4 ile çift mekanizmalı gürültü önleyici mikrofon - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com