Max Caulfield

Kilopat
Makaleler
7
Daha fazla  
Belki biliyorsunuzdur, forma koleksiyonu yapıyorum. Matchworn formaları, koleksiyon değeri taşıyan formalarını toplayıp koleksiyon yapıyorum. Çok istediğim bir forma var, 2000-01 Fenerbahçe lacivert forma. Bu forma tasarlansa da çok az sayıda üretildi ve hiçbir maçta giyilmedi. Bu nedenle koleksiyona katmaya değer buluyorum. Avrupa maçları için üretilmişti, ama hiç giyilmedi (sağ göğüsteki 1907 detayından anlaşılıyor). Aradığımız forma bu:

Yardımcı olabilecek, forma koleksiyonu yapan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

GÜNCELLEME: FORMA BULUNDU!
Bu forma zaten koleksiyonumda varmış. Fakat öndeki sponsor kısmında Telsim yerine Aria var. Formanın çıktığı dönem sponsorluk değişim dönemi olduğu için Aria versiyonu bende var. Fakat Telsim versiyonu hiç üretildi mi, bunu muhtemelen hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Formanın tasarımı ile ilgili fikirlerinizi, yorumlarınızı ve Telsim versiyonu ile ilgili bilgilerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…