2000₺ 144 Hz 1ms monitör önerisi

Daha fazla  
Çoğunlukla oyun amaçlı kullanılacak. Curved ekran daha önce denemiştim (27inch) rahat edemedim o yüzden pek tercihim değil, çok büyük ve görüntü düz değil bükülmüş şekilde hissettim, kontrol etmesi zor gelmişti. Benim aklımda VG248QE var ama TN panel olması az da olsa günlük kullanımda sıkıntı olur mu emin değilim.

Bütçe maks 2000.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer TN panel sorun değilse bile VG248QE çok çok eski bir model, 2000 civarına VG248QG bulabilirsiniz.

Büyük ihtimal bu monitörü alıcam diğer tavisyelere de baktım bu monitöre nedense içim ısındı Monitör hakkında incelemelere de bakıcam

Büyük ihtimal bu monitörü alıcam diğer tavisyelere de baktım bu monitöre nedense içim ısındı Monitör hakkında incelemelere de bakıcam

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

144Hz IPS monitörler arasında rakipsiz diyebilirim. Rakibi olan monitör varsa muhtemelen yeni çıkmıştır.

Eğer TN panel sorun değilse bile VG248QE çok çok eski bir model, 2000 civarına VG248QG bulabilirsiniz.

24G2U biraz daha ucuz ve bence mantıklı olan da o. 2000 tl üstü fiyat vermek problem değil ama 1800 e IPS varken 2200 e TN almak bence mantıksız her ne kadar ms i düşük hz yüksek olmasına rağmen.

Eğer düşüncelerimde bi hata veya tutarsızlık varsa söyleyin pek bilgim yok monitör konusunda.
Rakip var mı yok mu bilmem ama baya mantıklı duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…