Çoğunlukla oyun amaçlı kullanılacak. Curved ekran daha önce denemiştim (27inch) rahat edemedim o yüzden pek tercihim değil, çok büyük ve görüntü düz değil bükülmüş şekilde hissettim, kontrol etmesi zor gelmişti. Benim aklımda VG248QE var ama TN panel olması az da olsa günlük kullanımda sıkıntı olur mu emin değilim.
ViewSonic XG2405 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Çoğunlukla oyun amaçlı kullanılacak. Curved ekran daha önce denemiştim (27inch) rahat edemedim o yüzden pek tercihim değil, çok büyük ve görüntü düz değil bükülmüş şekilde hissettim, kontrol etmesi zor gelmişti. Benim aklımda VG248QE var ama TN panel olması az da olsa günlük kullanımda sıkıntı olur mu emin değilim.
Yeni aldım . Gayet şık bir monitör . Kavisi ise tam istediğim eğimde . 144hz yi gercekten hissettim . Asus olduğunu belli ediyor zaten . Fiyatı azda olsa pahalı .Tek sorunu bu olabilir
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
24G2U biraz daha ucuz ve bence mantıklı olan da o. 2000 tl üstü fiyat vermek problem değil ama 1800 e IPS varken 2200 e TN almak bence mantıksız her ne kadar ms i düşük hz yüksek olmasına rağmen.
Eğer düşüncelerimde bi hata veya tutarsızlık varsa söyleyin pek bilgim yok monitör konusunda.