2000-2005 Honda CR-V alınır mı?

heratonN

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar sanki 450-500'e bu aracı bulabilirim gibi düşünüyorum, araç hakkında genel olarak yorumlarınız nelerdir? O fiyatlara daha yüksek modelli araçlar olduğunun farkındayım fakat yılda birkaç kez köy yollarına, araziye girme durumum var. Şu anlık bunu Tofaş kartal ile yapıyorum fakat hem yaşı gereği hem aracın başlı başına problemleri yüzünden model yükseltmek istiyorum. Bu fiyat bandında yine nispeten yerden yüksek modeller varsa aklınızda önerilere açığım. Ticari araçları da düşündüm fakat hem yıllık muayane olayı hem ticari olması beni soğutan sebepler.

Daihatsu Terios bulabilirsen olabilir. CR-V'ye göre daha temiz ve düzgün bir örnek olacaktır. Ek olarak CR-V'de aslında güzel seçenek ama baktığımda araçların kozmetikleri kötü olmasa da kilometreleri fazla, zamanla sorun çıkartır mı bilmiyorum. Satmaya çalışacağın zaman da beklemen gerekecek ve belki de aldığın fiyatın aşağısına vermek durumunda kalacaksın. Yine de kelepir bulunabilirse olabilir gibi.

Son düzenleme:
2.0 motor, i-VTEC CR-V'leri diyorsun sanırsam. Sağlam motor ve şanzıman var bunlarda. Düzgününü bulursan bir ömür götürür adamı. Benim çok sevdiğim eski modellerden biridir bu.
O fiyat bandında Suzuki de olabilir.
Diğer alternatif ise Nissan önerebilirim. O fiyata X-Trail bile bulursun yüksek Km'li.
Köy yolları için ise Skystar da iyidir bak.

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Dacia Sandero stepway ya da Ford Fusion nasıl olur dersiniz? bu araçlarsa nispeten yerden yüksek gibi

2.0 motor, i-VTEC CR-V'leri diyorsun sanırsam. Sağlam motor ve şanzıman var bunlarda. Düzgününü bulursan bir ömür götürür adamı. Benim çok sevdiğim eski modellerden biridir bu.
O fiyat bandında Suzuki de olabilir.
Diğer alternatif ise Nissan önerebilirim. O fiyata X-Trail bile bulursun yüksek Km'li.
Köy yolları için ise Skystar da iyidir bak.
X trail'e detaylı bakacağım listeme ekledim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı