2000-2200 TL arası 1TB M.2 SSD önerisi

MSI Spatium M450 PCI-Express 512 GB var sıfırı 1600 bende 4ay önce aldım, Sahibinden'de daha abartı fiyata bile koymuşlar girin bakın en ucuz ilan benimki​

Ona bakarsanız 1TB'si 2400TL. Sahibindendeki elemanlara göre fiyat biçmeyin bu SSD bu kadar etmez DRAM bile yok

1 kye satacağım dememiş satıp ekleyeceğim demiş.

2000TL bütçesi var ise 1000TL ekleyeceğim demiş ise kaç bin TL'ye satınca bütçesini tamamlamış olur.

Ona bakarsanız 1TB'si 2400TL. Sahibindendeki elemanlara göre fiyat biçmeyin bu SSD bu kadar etmez DRAM bile yok

2000TL bütçesi var ise 1000TL ekleyeceğim demiş ise kaç bin TL'ye satınca bütçesini tamamlamış olur.
haklısınız ama bunu yapan ben değilim 10kişi böyle fiyat girmiş ikinci el böyle şekillenmiş eğer satılmazsa düşürürüm fiyatı,girip ilanlara bakarsanızda insanlar çoğu ilana 1k teklif veriyor bile bende aynı fiyata satacağım,ssd sağlığı 99 kötü mahvolmuş bir üründe satmıyorum ikinci elin mantığı bu

Haklısınız ama bunu yapan ben değilim 10kişi böyle fiyat girmiş ikinci el böyle şekillenmiş eğer satılmazsa düşürürüm fiyatı, girip ilanlara bakarsanızda insanlar çoğu ilana 1K teklif veriyor bile bende aynı fiyata satacağım, SSD sağlığı 99 kötü mahvolmuş bir üründe satmıyorum ikinci elin mantığı bu

Evet 2.el mantığı Türkiye şartlarında sıfır alternatiflere bakılarak belirlenir fiyat şekillenmesi diye bir şey Türkiye'de geçerli değil lütfen şu algıdan çıkın o öyle girmiş şu böyle girmiş bende girerim olayı yok. 1K ya şu anda Exceria g2'nin 512 GB'lik DRAM'li versiyonu bulunuyor hem de sıfırı.

Evet 2.el mantığı Türkiye şartlarında sıfır alternatiflere bakılarak belirlenir fiyat şekillenmesi diye bir şey Türkiye'de geçerli değil lütfen şu algıdan çıkın o öyle girmiş şu böyle girmiş bende girerim olayı yok. 1K ya şu anda Exceria g2'nin 512 GB'lik DRAM'li versiyonu bulunuyor hem de sıfırı.
doğruda ürün bu fiyata satılabiliyosa neden daha az fiyata satayım,bende dediklerine katılıyor ve bu parayı etmeyeceğini biliyorum.daha öncede bu şekilde çok ürün sattım,daha geçen ay 24kya adlığım pcyi yanına bi klavye ekleyerek 31kya sattım ama insanlar talep etmesin o zaman zorla satan yok, üstelik ürünün sıfırını almak daha mantıklıyken gelip alıyolar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı