salamancalar
Hectopat
Elimdeki 512 GB satacağım ve üzerine 1K ekleyip 1TB artırmak istiyorum. Maksimum bütçe bu öneriniz var mıdır?
Elimdeki 512 GB satacağım ve üzerine 1K ekleyip 1TB artırmak istiyorum. Maksimum bütçe bu öneriniz var mıdır?
512SSD'yi 1K ya satabileceğinize inandıran güç ne oldu Samsung 990Pro falan mı
Kioxia Exceria G2 SSD var bu bütçeye mis gibi.
512SSD'yi 1K ya satabileceğinize inandıran güç ne oldu Samsung 990Pro falan mı
Kioxia Exceria G2 SSD var bu bütçeye mis gibi.
MSI Spatium M450 PCI-Express 512 GB var sıfırı 1600 bende 4ay önce aldım, Sahibinden'de daha abartı fiyata bile koymuşlar girin bakın en ucuz ilan benimki
1 kye satacağım dememiş satıp ekleyeceğim demiş.
haklısınız ama bunu yapan ben değilim 10kişi böyle fiyat girmiş ikinci el böyle şekillenmiş eğer satılmazsa düşürürüm fiyatı,girip ilanlara bakarsanızda insanlar çoğu ilana 1k teklif veriyor bile bende aynı fiyata satacağım,ssd sağlığı 99 kötü mahvolmuş bir üründe satmıyorum ikinci elin mantığı buOna bakarsanız 1TB'si 2400TL. Sahibindendeki elemanlara göre fiyat biçmeyin bu SSD bu kadar etmez DRAM bile yok
2000TL bütçesi var ise 1000TL ekleyeceğim demiş ise kaç bin TL'ye satınca bütçesini tamamlamış olur.
Haklısınız ama bunu yapan ben değilim 10kişi böyle fiyat girmiş ikinci el böyle şekillenmiş eğer satılmazsa düşürürüm fiyatı, girip ilanlara bakarsanızda insanlar çoğu ilana 1K teklif veriyor bile bende aynı fiyata satacağım, SSD sağlığı 99 kötü mahvolmuş bir üründe satmıyorum ikinci elin mantığı bu
doğruda ürün bu fiyata satılabiliyosa neden daha az fiyata satayım,bende dediklerine katılıyor ve bu parayı etmeyeceğini biliyorum.daha öncede bu şekilde çok ürün sattım,daha geçen ay 24kya adlığım pcyi yanına bi klavye ekleyerek 31kya sattım ama insanlar talep etmesin o zaman zorla satan yok, üstelik ürünün sıfırını almak daha mantıklıyken gelip alıyolar.Evet 2.el mantığı Türkiye şartlarında sıfır alternatiflere bakılarak belirlenir fiyat şekillenmesi diye bir şey Türkiye'de geçerli değil lütfen şu algıdan çıkın o öyle girmiş şu böyle girmiş bende girerim olayı yok. 1K ya şu anda Exceria g2'nin 512 GB'lik DRAM'li versiyonu bulunuyor hem de sıfırı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.