AMD Ryzen yerine G4400 +AERO ITX GT 1030 OC EDITION 2 GB Tercih edip daha ekonomik bir ekran kartı almasam daha iyi olmaz mı sizce ? Çünkü sanırım APU'lar kısa ömürlü sistemler oluyor. Ve ben rahat 2,3 yıl istiyorum.
pardon ekran kartı değil ANA kart demek istemiştim
AMD Ryzen yerine G4400 +AERO ITX GT 1030 OC EDITION 2 GB Tercih edip daha ekonomik bir ekran kartı almasam daha iyi olmaz mı sizce ? Çünkü sanırım APU'lar kısa ömürlü sistemler oluyor. Ve ben rahat 2,3 yıl istiyorum.
Dediğin G4400, GT 1030, Ryzen 3 2200G'den daha kötüdür. En iyisi APU toplamak olur APU sistemler kısa ömürlü değildir. Önü açık olan upgrade sistemlerdir.
2. el'e güvenmiyorum. @199688, sen de bir sistem toplayabilir misin kardeş ? @SoğanlıKek Ryzen kutusunda fan ile geliyormuyum
Yeni bir konu olarak güncelledim. Bu konuya yeni bir mesaj yazmanız gereksiz olacaktır.