Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 978 Çözümler 1 12 Mayıs 2025 #1 2000-2200 TL civarı sneaker bakıyorum. Aklımda Puma Rebound v6 Low Sneaker var. Sizce nasıldır? Bu tarz ayakkabılar tam bir ergen ayakkabısı mı ? Sizlerden de sneaker önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
2000-2200 TL civarı sneaker bakıyorum. Aklımda Puma Rebound v6 Low Sneaker var. Sizce nasıldır? Bu tarz ayakkabılar tam bir ergen ayakkabısı mı ? Sizlerden de sneaker önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
k0ca kafa Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 786 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD R5 5600x - Palit 3060ti Dual - MSI B550M PRO-VDH - Crucial P2 1TB - Samsung Evo 860 250GB - Crucial Ballistix 16GB (2x8) - Deep Cool Gammaxx L240 v2 - Thermaltake Commender g33 Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #2 Botox Reis dedi: Bu tarz ayakkabılar tam bir ergen ayakkabısı mı ? Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle değil, kalın tabanlı ayakkabılar yerine bunları tercih ediyorum. Gerçi ben de 20 yaşındayım orası ayrı :d
Botox Reis dedi: Bu tarz ayakkabılar tam bir ergen ayakkabısı mı ? Genişletmek için tıkla... Bence kesinlikle değil, kalın tabanlı ayakkabılar yerine bunları tercih ediyorum. Gerçi ben de 20 yaşındayım orası ayrı :d
Ben Carville Decapat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.694 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #3 Botox Reis dedi: 2000-2200 TL civarı sneaker bakıyorum. Aklımda Puma Rebound v6 Low Sneaker var. Sizce nasıldır? Bu tarz ayakkabılar tam bir ergen ayakkabısı mı ? Sizlerden de sneaker önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hocam floda 1 alana bir bedava indirimi var gece bitmeden hemen bakın derim.
Botox Reis dedi: 2000-2200 TL civarı sneaker bakıyorum. Aklımda Puma Rebound v6 Low Sneaker var. Sizce nasıldır? Bu tarz ayakkabılar tam bir ergen ayakkabısı mı ? Sizlerden de sneaker önerisi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... hocam floda 1 alana bir bedava indirimi var gece bitmeden hemen bakın derim.
Botox Reis Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 978 Çözümler 1 12 Mayıs 2025 #4 entryfinished dedi: Hocam Flo'da 1 alana bir bedava indirimi var gece bitmeden hemen bakın derim. Genişletmek için tıkla... Evet ona baktım pumanınki yok. Aynı tarzdan Lumberjack markasından var 44 numarayı sepete attım 10 dakikaya sepetten silindi, tükenmiş .
entryfinished dedi: Hocam Flo'da 1 alana bir bedava indirimi var gece bitmeden hemen bakın derim. Genişletmek için tıkla... Evet ona baktım pumanınki yok. Aynı tarzdan Lumberjack markasından var 44 numarayı sepete attım 10 dakikaya sepetten silindi, tükenmiş .
Ben Carville Decapat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 1.694 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #5 Botox Reis dedi: Evet ona baktım pumanınki yok. Aynı tarzdan Lumberjack markasından var 44 numarayı sepete attım 10 dakikaya sepetten silindi, tükenmiş . Genişletmek için tıkla... ara sıra yapıyorlar diye biliyorum, aceleniz yok ise güzel ayakkabılar olabiliyor göz atın derim. Ben bugün sipariş verdim babam ile kendime.
Botox Reis dedi: Evet ona baktım pumanınki yok. Aynı tarzdan Lumberjack markasından var 44 numarayı sepete attım 10 dakikaya sepetten silindi, tükenmiş . Genişletmek için tıkla... ara sıra yapıyorlar diye biliyorum, aceleniz yok ise güzel ayakkabılar olabiliyor göz atın derim. Ben bugün sipariş verdim babam ile kendime.