Merhaba arkadaşlar. Bütçem 2000-2200 TL IPS panel monitör arıyorum, 165 veya 240 Hz olabilir fiyat performanstan çok, kaliteli bir ürün arıyorum uzun kullanım için önerebileceğiniz ürün var mı? Malzeme kalitesi ve görüntü kalitesi bakımından tepkime süreleri farkını tam olarak bilmiyorum. Güncel bir şey olursa sevinirim.
Ne alacağınızdan çok ne almayacağınızı söyleyeyim. Samsung'un tam şu anda 2 bine satılan ve heryerde IPS olarak geçmesine rağmen aslında VA panel olan monitörünü sakın almayın.
Ne alacağınızdan çok ne almayacağınızı söyleyeyim. Samsung'un tam şu anda 2 bine satılan ve heryerde IPS olarak geçmesine rağmen aslında VA panel olan monitörünü sakın almayın.
Msi da VA panel. Bence VA alacağınıza ya TN alın oyuna odaklanın, ya da IPS alın görüntüye odaklanın. Ben şahsen VA paneli beğenmedim. Mesela arkadaşın dediği VG279Q bende vardı sattım onun yerine ucuz olan VP249QGR aldım. Hem 144 Hz hem IPS hem de FreeSync. Ayrıca G-Sync olarak da kullanılabiliyor. Bütçenizin kalanını da başka parçaya ayırırsınız.
MSI'da VA panel. Bence VA alacağınıza ya TN alın oyuna odaklanın, ya da IPS alın görüntüye odaklanın. Ben şahsen VA paneli beğenmedim. Mesela arkadaşın dediği VG279Q bende vardı sattım onun yerine ucuz olan VP249QGR aldım. Hem 144 Hz hem IPS hem de FreeSync. Ayrıca G-Sync olarak da kullanılabiliyor. Bütçenizin kalanını da başka parçaya ayırırsınız.
Panele dikkat etmedim hocam aşırı önleme oyun oynamıyorum hikayesi oyunlar ağırlıklı oynuyorum görüntü daha önemli sizin söylediğiniz monitörede bakıcam.
Panele dikkat etmedim hocam aşırı önleme oyun oynamıyorum hikayesi oyunlar ağırlıklı oynuyorum görüntü daha önemli sizin söylediğiniz monitörede bakıcam.
AOC 27G2U/BK 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Ama 27 inç alıyorsanız 2k almanız daha mantıklı olur. FHD biraz eksik kalıyor gibi. VG279Q dan biliyorum. O yüzden sizin yerinizde olsam ya bütçemi arttırırdım ya da 24 inç 2k ips monitör bakardım.