merdinal Hectopat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2015 #11 BARON™ dedi: Hocam @M.Hakan modum zaten gereken sistemi paylaşmış tek önerim Bellekleri ; Gskill (2x4) 8GB 1600 Mhz CL9 DDR3 değiştirmen daha sağlıklı olacaktır. Tabii bu sisteme GTX 970 daha da yakışacaktır bütçeniz el veriyorsa şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Öncelikle tesekkurler sistem budur guc kaynagi olarakta hakan kardesimin onerdigi 600 wattlik gtx 970 yeter mi peki? Dosya Ekleri Screenshot_2015-01-13-21-30-57.png 41,4 KB · Görüntüleme: 307
BARON™ dedi: Hocam @M.Hakan modum zaten gereken sistemi paylaşmış tek önerim Bellekleri ; Gskill (2x4) 8GB 1600 Mhz CL9 DDR3 değiştirmen daha sağlıklı olacaktır. Tabii bu sisteme GTX 970 daha da yakışacaktır bütçeniz el veriyorsa şiddetle öneririm. Genişletmek için tıkla... Öncelikle tesekkurler sistem budur guc kaynagi olarakta hakan kardesimin onerdigi 600 wattlik gtx 970 yeter mi peki?
BARON™ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Yer Papua Yenigine Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2015 #12 Fazlasıyla yetecektir bundan emin olabilirsiniz. Yalnız kartı MSİ , Gigabayt , Evga gibi markaları tercih ederseniz daha iyi olur '' Asus '' biraz cep yakıyor.
Fazlasıyla yetecektir bundan emin olabilirsiniz. Yalnız kartı MSİ , Gigabayt , Evga gibi markaları tercih ederseniz daha iyi olur '' Asus '' biraz cep yakıyor.
merdinal Hectopat Katılım 12 Ocak 2015 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2015 #13 T BARON™ dedi: Fazlasıyla yetecektir bundan emin olabilirsiniz. Yalnız kartı MSİ , Gigabayt , Evga gibi markaları tercih ederseniz daha iyi olur '' Asus '' biraz cep yakıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler asus da karar kildim T BARON™ dedi: Fazlasıyla yetecektir bundan emin olabilirsiniz. Yalnız kartı MSİ , Gigabayt , Evga gibi markaları tercih ederseniz daha iyi olur '' Asus '' biraz cep yakıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler asusda karar kıldim
T BARON™ dedi: Fazlasıyla yetecektir bundan emin olabilirsiniz. Yalnız kartı MSİ , Gigabayt , Evga gibi markaları tercih ederseniz daha iyi olur '' Asus '' biraz cep yakıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler asus da karar kildim T BARON™ dedi: Fazlasıyla yetecektir bundan emin olabilirsiniz. Yalnız kartı MSİ , Gigabayt , Evga gibi markaları tercih ederseniz daha iyi olur '' Asus '' biraz cep yakıyor. Genişletmek için tıkla... Tesekkurler asusda karar kıldim
41umutcan Hectopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 4 Yer Karabük Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #14 Bunu alabilirsen iyi olacaktır Dosya Ekleri 2300tl pc.png 39,6 KB · Görüntüleme: 323
F froid Hectopat Katılım 26 Kasım 2014 Mesajlar 320 Yer Çekmeköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #15 Galax Nvidia GeForce GTX 970 EX OC 4GB 256Bit GDDR5 (DX12) Fiyatı
BARON™ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.277 Makaleler 1 Yer Papua Yenigine Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2015 #16 @41umutcan hocam önerdiğiniz sistemin performansı diğer sisteme göre çok daha düşüktür biraz daha araştırma yapmanız gerekmektedir zaten gerekli sistemi önerdik konu kilitlenebilir.
@41umutcan hocam önerdiğiniz sistemin performansı diğer sisteme göre çok daha düşüktür biraz daha araştırma yapmanız gerekmektedir zaten gerekli sistemi önerdik konu kilitlenebilir.