2000-2250 TL 2. el sistem toplama

şuan elimde i7 2600 var oem rx 460'ı rahatlıkla besliyor. RX 480'ni bile besliyebilir dediler. Eski ama yinede performanı iyi diyebilirim.
Dostum

RX 550 570 Ryzen 3 1200 Ryzen 3100 Bu sistemi toplayabilirsin
şuan elimde i7 2600 var oem rx 460'ı rahatlıkla besliyor. RX 480'ni bile besliyebilir dediler. Eski ama yinede performanı iyi diyebilirim.

Aklımızda 1650 vardı ama çok pahalı malasef
2.el bakıcaksın canım 1000 tl ye bile vulursun hatta 800 e falan paranı biriktir pişman olma

Dostum

RX 550 570 Ryzen 3 1200 Ryzen 3100 Bu sistemi toplayabilirsin

2.el bakıcaksın canım 1000 tl ye bile vulursun hatta 800 e falan paranı biriktir pişman olma
2.el bakıyorum zaten. Sahibinden başka sitelere bakmadım. Bildiğiniz başka site var mı?

1050ti bütçemi aşıyor. Önereceğiniz Nvidia ekran kartı var mı?
1050 Tİ sakın almayın. Yıl olmuş 2020. Bu hatayı lütfen yapmayın. Kullanıcısıydım bu ekran kartının. Aşırı zayıf kalıyor şuan. RX kartları şiddetle mutlaka önermekteyim. RX 470 mesela.

GTX 1050ti yi ben go valorant için önerdim arkadaşa zaten belirttim diğer gta5 gibi grafikli oyunlarda düşük fps verir diye. rx ler daha güncel veriyor o tip oyunlarda

Büyük ihtimalle elimize eksta para geçmezse şu üçlüğü alacağım
Ekran kartı
İşlemci:
Anakart:

Hepsi 1885 TL tutuyor. Geriye kalan parayla ram, depolama, kasa, psu alınabilir bence.

Mümkünse kasaya az para ver. Benim güç kaynağım yüzünden sistemim bozuldu. Bazı parçaları öldü. Senin de yaşamanı hiç istemem. Kaliteli bir güç kaynağı al ve iyice araştır. Sonra Ram sonra kasa. Böyle bir önceliğin olması iyi olur.

Ryzen 3 1200 iyi değil önermiyorum ona vereceğim paraya ondan daha iyi işlemciler var. Ayrıca i7 2.nesil nesi kötü 2600K RTX ekran kartı beslediğini hatırlıyorum overclock ile. Birçok kişinin kafasında Intel kötü diye kalmış ama Intel i3 i5 i7 7.nesilden 9.nesile kadar işlemcilerden ibaret değil eski işlemcileri bugün ki birçok 1.nesil AMD işlemciden daha performanslı ayrıca fiyatıda eski diye ucuz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…