Öncelikle yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Babam için yeni bir laptop almayı düşünüyoruz, bütçemiz 2000-2300 TL arası. Kendisi oyun olarak sadece Facebook'da 101 oynuyor. Bu yüzden üst düzey ekran kartı olması gerekmiyor.
Yoğun olarak 3D Ev dizaynları, Powerpoint ve Word office sunumları, Google Earth parsel çizimleri gibi işlemler gerçekleştiriyor.
Eski Kullanmış olduğu Acer ve Casper'dan çok ağzımız yandığı için uzak durmayı düşünüyoruz. Benim kullandığım Hp'nin de aşırı ısınma sorunları vardı, ona da sıcak bakmıyoruz.
i7 seviyelerinde önerebiliceğiniz ürün ve markalar var ise nedenleriyle birlikte bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
Benim önerim bu bütçe ile Asus X550JK ve 250 GB Samsung 850 Evo alman olur. Ya da SSD'yi 120 GB alıp, yanında Zalman NC2000 gibi bir soğutucu da tercih edebilirsin.
Media marketten CM Notepad L1 aldım ben ona sadece ofisde kullanıyor. Soğutucu ihtiyacımız yok onun için. Freedos öneriyor musunuz? Elimizde Windows 7 64 bit homepremium var lisanslı olarak
Şöyle güzel bir şeyde alabilirsiniz. Çizim yapacağınız için ekranı Full HD bir şey seçtim. FreeDos olunca sistemin fiyatı düşüyor. Elinizde varsa onu yükleyebilirsiniz.