2000-2300 TL Notebook Tavsiyesi

İlkay Ş.

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2015
Mesajlar
289
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim. Babam için yeni bir laptop almayı düşünüyoruz, bütçemiz 2000-2300 TL arası. Kendisi oyun olarak sadece Facebook'da 101 oynuyor. :) Bu yüzden üst düzey ekran kartı olması gerekmiyor.

Yoğun olarak 3D Ev dizaynları, Powerpoint ve Word office sunumları, Google Earth parsel çizimleri gibi işlemler gerçekleştiriyor.

Eski Kullanmış olduğu Acer ve Casper'dan çok ağzımız yandığı için uzak durmayı düşünüyoruz. Benim kullandığım Hp'nin de aşırı ısınma sorunları vardı, ona da sıcak bakmıyoruz.

i7 seviyelerinde önerebiliceğiniz ürün ve markalar var ise nedenleriyle birlikte bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Media marketten CM Notepad L1 aldım ben ona sadece ofisde kullanıyor. Soğutucu ihtiyacımız yok onun için. Freedos öneriyor musunuz? Elimizde Windows 7 64 bit homepremium var lisanslı olarak
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı