Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi X570 chipset anakart tavsiyesi bekliyorum, bütçe 2.000-2.300. İşlemci 3600X fakat 3900X'e upgrade olacak ileride.
Asus Prime X570-PRO AMD X570 4400MHz DDR4 Soket AM4 ATX en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Asus TUF Gaming X570-PLUS (WI-FI) AMD X570 4400MHz DDR4 AM4 en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kardeş taichi modelini kesinlikle almalısın kullanıyorum MSI ASUS kullanan biri olarak onları çöpe atabilirsin OC performansı MSI ve ASUS göre mükemmel bu taichi kartı kıyaslama yaparken Gigabyte auros Master ve üst modelleri ile kıyaslama yapılmış ASUS ve MSI ile kıyaslama bulamadım bu anakart harika.
Kardeş taichi modelini kesinlikle almalısın kullanıyorum MSI ASUS kullanan biri olarak onları çöpe atabilirsin OC performansı MSI ve ASUS göre mükemmel bu taichi kartı kıyaslama yaparken Gigabyte auros Master ve üst modelleri ile kıyaslama yapılmış ASUS ve MSI ile kıyaslama bulamadım bu anakart harika.