Wraith'den VGN 87 klavyesini almayı düşünüyorum. Genelde FPS tarzi CS2 gibi oyunlar oynuyorum. 2000-2400 bütçem var ne alabilirim? VGN 87 alınır mı? Sorunla karşılaşır mıyım?
Sahibinden üzerinden sıfır Aula F75 alabilirsiniz o bütçeye.
%65 civarı bir klavye yeterliyse kaçırmayın. Herkese öneriyorum ama fiyatı bence çok uygun manyetik switch böyle bir klavyeye göre. (Haftaya stoğa girecek görünüyor.)Aula F75 göz önünde bulunduruyorum ama 2 el bir şey almaktan fazla yana değilim fazla bilgim yok başka alternatifler varmı bu ikisinden birinimi alayım
ulugames.com.tr
%65 civarı bir klavye yeterliyse kaçırmayın. Herkese öneriyorum ama fiyatı bence çok uygun manyetik switch böyle bir klavyeye göre. (haftaya stoka girecek görünüyor.)
![]()
Madlions MAD68 Pro / MAD68 HE / MAD60 HE (Manyetik Switch) Klavye
Madlions MAD68 / MAD60 HE Hall Effect Klavye Şimdi UluGames'de STOKLARDA!! Marka Madlions Madlions Model MAD 68 HE RGB Edition MAD 60 HE Limited Edition Bağlantı Tipi Kablolu Kablolu Switch Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Manyetik / Full Hot Swap / Magnetic Amber Pro Klavye Düzeni...ulugames.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.