2000-2500 Arası Sistem Tavsiyesi

YUSUF DENİZ

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar.
Forumu inceledim bayağı faydalı bir forum olmuş.
Masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum. Genel kanaat toplama daha iyi olur yönünde ama bazı uygun fiyatlı hazır masaüstüler kafamı karıştırmıyor değil. Örnek olarak Asus İntel Core i7 4770 3.4 Ghz 8 Gb Ddr3 1 Tb Hdd 2Gb Amd Hd8570 Win8.1 - Vatan Bilgisayar
Bu bilgisayar özellikleri iyi gibi görünüyor.

Benim ihtiyacım orta düzey oyun ve uygulamalrı çalıştıracak derecede bir bilgisayar (far cry 3 gibilerini orta düzeyde oynatacak gibi). Şimdi benim merak ettiğim hazır bilgisayarların ne gibi eksileri oluyor toplama pclere göre. Kasası anakartı power supply gibi parçalar mı kalitesiz oluyor. Eğer toplama alırsam ne gibi parçalar seçmeliyim nedenleriyle olursa sevinirim. İşlemçi i5 4670k veya fx 8350 düşünüyorum. Pcde hdmi ve usb 3 olsun istiyorum. Ekran kartı 256 bit olması yeterli sanırım. Ana kart ve kasa seçimi konusunda hiç bilgim yok. Soğutucu her zaman gerekiyor mu? Parça tavsiyeleriniz vatanda bulunanlardan olursa sevinirim. Burdaki tavsiyelere göre gidip görüşmek istiyorum. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İzlemenizi öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe 200-2500 arası. Neden o linkteki pc yi önermediniz. Nedenini merak ediyorum bilgi sahibi olmak için.
@Silinen üye'nin topladığı sistemde GTX 970 var ama linkdeki bilgisayarda hd8570 ekran kartı var yani fazla iyi değil i7 4770 işlemci var oyun için gereksiz 4460 fazlasıyla yeterlidir. GTX 970 çok az güç tüketiyor.

SSD'yı cıkarıp alabilirsin.
Hızlı cevaplarınız için teşekkürler
Ekran kartı biraz pahalı gibi onu biraz düşürsek. Onun yerine işlemciyi 4670k yapsak nasıl olur. Hdmi anakarta göre mi oluyor.Bir de kasadan hariç güç kaynağı şart mı yoksa bazı kasalarda hazır olarak mı güç kaynağı bulunuyor?

Hazır olarak alırsanız ne olduğu belli olmaz. O.C yapamayacaksanız 4670k yanı işlemcinin sonunda K ibaresi gereksiz. SSD'yı cıkarıp WD'nin 1 TB Harddiskini alabilirsiniz.

Şu sistemı alamazsanız biraz daha biriktirip alın. Aynı ekran kartı bendede var. Çok iyi per. veriyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı