2000-2500₺ Gaming kulaklık önerisi

metezq

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi maksimum 2500 ₺ bütçem var. FPS oyunları için kulaklık alacağım ama ne alacağımı hiç bilmiyorum. Detay belirtmem gerekirse, ses seviyesinin yüksek olmasını, mikrofonunun çok kötü olmamasını yeterli buluyorum. Ayrıca, uzun kullanımda kulakları rahatsız etmemesi benim için önemli. Kulak üstü veya kulak içi, kablolu veya kablosuz, ikisi de uygundur. Önerilerinizi bekliyorum.

https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ablolu-oyuncu-kulakligi-fiyati,276466090.html H9 modellerine zam geldi buna da gelmeden alın derim mükemmel bir kulaklık hatta bu bütçede daha iyisi bile yoktur muhtemelen ayrıca Fifine Ampligame H6 Mikrofonlu Gaming 7.1 RGB Kulaklik | ITOPYA İtopya'da kampanya vardı daha da ucuza gelir.

Bende Gamepower Kyruse var mikrofon kalitesi vs. her şeyinden memnunum 2 sene falan oldu tek sıkıntı kulaklığın petleri soyulmaya ve dökülmeye başladı. Marka olarak Gamepower öneririm size. Bir tanıdığımada aldık oda memnun.

@Mantar09 Hocam H9 modeli itopya da sepette 2300 lira H9 daha iyise onu mu almalıyım?

H6 ile neredeyse aynı hocam tasarım farkları var H6 da çok güzel kulaklık onu alın derim.
İndirim muhabbetini nasıl yapacağım? Açıklamada sadece İyzico ile %10 geri alabiliyormuşuz, o da 250 lira civarı bir para yapıyor.

H6 ile neredeyse aynı hocam tasarım farkları var H6 da çok güzel kulaklık onu alın derim.
@Mantar09 Hocam, bir de şey soracağım, tam bilmediğimden. Bu H6 USB girişli olduğu için kendi ses kartı oluyormuş. Benim anakartımda ses kartı yok, şu an kullandığım jak girişli kulaklık onda zaten yok. H6'yı aldıktan sonra sesler daha mı kaliteli oluyor, ses kartı var diye?