2000-2500₺ laptop tavsiyesi

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversitede okuyorum ve yurtta kalıyorum. Telefonla yapabileceğimi düşündüğüm çoğu çalışmayı yapamadığımı anladım ve bir laptop almam gerekiyor. Aynı zamanda oyun oynamayı da çok severim, CS:GO ve ufak çaplı oyunlar. Yani anlayacağınız vaktimin çoğunu bilgisayarla geçireceğim. Belirttiğim bütçeye en uygun ürün konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sosyalin bu bölümü neden bu kadar pasif, kimse cevap bulamıyor sorularına.

Ben 2300 civarına Acer E5-575G modelini aldım 940mx ve intel i5 7200u var.
CSGO oynuyorum bir sıkıntısı görmedim. (daha 1 hafta olmadı alalı uzun vadede nasıldır bilemem)
alırsan hepsiburadadan hepsiburadanın kendi mağazasından sattığı modeli alırsan hızlı kargo seceneği var. Eskişehire siparişimin ertesi günü sabah geldi.

Ben Teknosa’dan alabilirim yalnızca bozulan bir ürün için geriye hediye çeki verdiler o şekil ödeme yapabilirim ancak.

Ben Teknosa’dan alabilirim yalnızca bozulan bir ürün için geriye hediye çeki verdiler o şekil ödeme yapabilirim ancak.
CASPER F600.7200-8T45T-G teknosaya biraz baktım bu model dikkatimi çekti o fiyat aralığında belki başka iyi modellerde vardır ama göremedim.

CASPER F600.7200-8T45T-G teknosaya biraz baktım bu model dikkatimi çekti o fiyat aralığında belki başka iyi modellerde vardır ama göremedim.

Casper almak ne kadar mantıklıdır bilemiyorum ki sorunsuz bie Casper kullanıcısı görmedim şu güne kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…